Telecom nieuws

Mobiele accessoires Mobiele accessoires
telefoonhoesje

De aanschaf van een smartphonehoesje

De markt voor smartphone hoesjes wordt vooral gedreven door de snelgroeiende vraag naar mobiele telefoons. De enorme opleving in de markt voor smartphones heeft ook geleid tot een sterke positieve impuls voor de verkoop van de smartphone hoesjes.

Apps & Software Apps & Software
andro

Tips voor veilig internetten op je smartphone

Onze telefoons zijn tegenwoordig de hele dag verbonden met het internet, zij het via WiFi of via 3G/4G. Hoe handig dit ook mag zijn, het blijft wel noodzaak dat we de nodige voorzorgsmaatregelen treffen om onze online veiligheid te garanderen.

Mobiele accessoires Mobiele accessoires
tablet-pc

Op zoek naar een nieuwe Tablet PC?

De wereld van de smartphones is constant volop in beweging. Elke week vinden nieuwe modellen van bekende en onbekende producenten hun weg naar de consument. In de markt voor Tablet PC' s was dit vroeger ook het geval.

Mobiele accessoires Mobiele accessoires
iphone

Welke iPhone heb jij?

Sinds Apple op 29 juni 2007 de eerste onder de naam iPhone 2G de eerste smartphone op de markt zette, heeft het bedrijf 17 verschillende modellen gefabriceerd.Onlangs heeft het bedrijf de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gelanceerd en zal het op 3 november aanstaande de iPhone X lanceren.

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphonex

Lancering van de nieuwe iPhone 8 en iPhone X

Vandaag worden de nieuwe iPhone toestellen door Apple gepresenteerd tijdens een zogenaamd Apple Event. Apple presenteert ieder jaar in september de nieuwste iPhone toestellen. Dit jaar zouden dat de iPhone 8 en de iPhone X zijn. Of dit klopt weten we vanavond.

Mobiele accessoires Mobiele accessoires
covers

Waarom zal je een hoesje voor jouw iPhone gebruiken?

Smartphones is inmiddels geheel geïntegreerd in ons dagelijks leven. We gebruiken ze om te kunnen communiceren, spelletjes te spelen, muziek te luisteren, video te bekijken en onze sociale activiteiten vast te leggen.

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone8

Apple iPhone 8: alle geruchten op een rijtje

Komt Apple een jaar na de iPhone 7 met een nieuwe iPhone op de proppen? Er gaan geruchten dat dit al in september gebeurt.

Mobiele accessoires Mobiele accessoires
telefoonhoesje

Telefoonhoesje?

Je geeft werkelijk honderden Euro's uit aan een nieuwe smartphone of tablet. Dus waarom geef je dan niet een paar Eurootjes meer uit om te voorkomen dat jouw nieuwe aanwinst niet bekrast wordt of zelfs kapot gaat?

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone

5 Handige iPhone hacks

Telecom nieuws Telecom nieuws
1

Beam me up Scotty!

Als 'Trekkie' koop je natuurlijk de Star Trek The Original Series Bluetooth Communicator!