Telecom nieuws

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone

5 Handige iPhone hacks

Telecom nieuws Telecom nieuws
1

Beam me up Scotty!

Als 'Trekkie' koop je natuurlijk de Star Trek The Original Series Bluetooth Communicator!

Apps & Software Apps & Software
mobielgokken

Geschiedenis van mobiel gokken

De geschiedenis van mobiel gokken gaat verder terug dan de meeste mensen zullen denken. Inmiddels zijn er honderden, zo niet duizenden apps beschikbaar die het mogelijk maken om via de telefoon een gokje te wagen.

Providers & Netwerk Providers & Netwerk
simcard

Sim Only of een Prepaid kaart: wat is nou het verschil?

Je hebt een mobiele telefoon, maar nu wil je nog bereikbaar zijn. Dan heb je een simkaart nodig. Je kunt dan kiezen tussen een Sim Only- of een prepaidkaart. Maar hoe maak je nou die keuze?

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone-8

Wat betekent de iPhone 8 voor mobiele Gaming

Onder voorbehoud van een grote verrassing, zullen we later dit jaar de iPhone 8 te zien krijgen. De telefoon is bedoeld ter gelegenheid van de 10de verjaardag van de originele iPhone.

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone-6s

Jouw iPhone 6s reparatie

In december 2016 werd duidelijk dat bepaalde series van de iPhone 6s problemen hebben met de batterij. In eerste instantie dacht producent Apple dat het alleen ging om de iPhone 6s die in oktober en november 2016 waren geproduceerd.

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
samsung-galaxy-s8

Maak kennis met de Samsung Galaxy S8

De Galaxy S8 is het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Wil je de Samsung Galaxy S8 als eerste in huis hebben? Bestel hem voor 19 april bij KPN. Je ontvangt ‘m dan acht dagen voordat de normale verkoop begint.

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
vliegtuigmodus

Dit is de reden waarom je vliegtuigmodus aan moet in het vliegtuig

Vroeger mochten elektronische apparaten niet eens aan in het vliegtuig. Tegenwoordig wel, mits je de vliegtuigmodus aanzet. Waarom moet de flight mode aan tijdens het vliegen? Simyo legt het uit.

Apps & Software Apps & Software
privacy

Zo bescherm je jouw persoonlijke gegevens op je telefoon

Persoonlijke mails, je mobiel bankieren-app: op je mobiele telefoon staan vaak persoonlijke gegevens. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan, je telefoon beveiligen tegen vreemden?

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone-fotografie

Geweldige foto’s met je smartphone met deze simpele tips

Je hebt tegenwoordig altijd je smartphone bij je. Gebeurt er iets of zie je iets wat je vast wil leggen, dan kan dat makkelijk en snel met je smartphone. Maar hoe zorg je er voor dat jouw telefoon er net zo uit zien als de foto’s van een spiegelreflex camera?