Telecom nieuws

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone

De iPhone XS Max van Apple

Afgelopen week heeft Apple de volgende generatie iPhones aangekondigd en één daarvan is verreweg de grootste iPhone tot nu toe.

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
2

Smartphones megapixel-mysterie ontrafeld!

Wat maakt een smartphonecamera nou écht goed? In je zoektocht naar de smartphone met de beste camera regent het termen zoals diafragma, sensorgrootte, megapixels… In dit artikel ontrafelen we het megapixel-mysterie.

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
iphone

Waarom zal je een refurbished smartphone kopen?

Steeds vaker zie je bij de verschillende aanbieders van smartphones dat zij, naast de nieuwe modellen, refurbished smartphones aanbieden.

Mobiele accessoires Mobiele accessoires
telefoonhoesje

Hoe kies je een perfect telefoonhoesje?

Buiten de reparateurs van smartphones zijn er eigenlijk maar weinig mensen die inzicht hebben in de dwaasheden en zwakheden van de mobiele bellers. Natuurlijk zijn Freud en Jung de meesters als het gaat om het beschrijven van de menselijke zwakheden.

Tablets Tablets
jurassic

De duurste iPad hoes: Jurassic Pad

Natuurlijk ben je dol gelukkig met jouw nieuwe iPad. Maar eigenlijk besef je ook wel dat je tot één van de miljoenen iPad eigenaren in de wereld behoort. En omdat je niet tot de grijze middenmoot wilt behoren, ga je op zoek naar een iPad hoes waarmee je je van de rest kan onderscheiden.

Tablets Tablets
iphone-7

Het juiste hoesje voor jouw tablet. Gaat Apple in september twee volledig nieuwe iPads lanceren?

Mobiele telefoons Mobiele telefoons
2018

De mooiste smartphones van 2018

Als het gaat om smartphones was 2017 natuurlijk een geweldig jaar. Onder aanvoering van Samsung en Apple, hebben de talloze producenten van smartphones hun uiterste best gedaan om ons te verleiden met de allernieuwste technische snufjes.

Providers & Netwerk Providers & Netwerk
sim-only

De goedkoopste sim-only aanbiedingen

Providers & Netwerk Providers & Netwerk
simyo

Simyo verlaagt tijdelijk in prijs met zijn Sim Only internetbundels

Apps & Software Apps & Software
WhatsApp webversie

Handige WhatsApp trucjes om nog fijner te appen

Misschien is het wel de áller populairste smartphone-app: WhatsApp! Vrijwel iedereen met een smartphone gebruikt de app bijna dagelijks als dé manier om contact te houden met familie en vrienden.