Robin Sim Only

Robin Mobile gewoon snelRobin Mobile Heel Snel Robin Mobile Super snel

 

Over Robin Mobile SIM Only

Over Robin Mobile

Robin Mobile is de eerste Nederlandse probider die écht onbeperkt bellen, internet en SMS biedt voor consumenten. Talloze bundels waarbij je aan het einde van de maand alsnog over je bundel zit bestaat niet meer bij Robin Mobile. Voor een vast bedrag, waar je nooit overheen kunt, vanaf slechts € 29,95 per maand ontvang je maandelijks oneindig veel minuten, SMS en MB’s.

In tegenstelling tot alle andere providers biedt Robin Mobile slechts 1 abonnement aan, namelijk het Robin Mobile SIM Only abonnement. Dit is onderverdeeld in 3 abonnementen, die slechts verschillen in internetsnelheid.

Alhoewel het te mooi lijkt om waar te zijn, ontvang je bij de bovenstaande Robin Mobile aanbieding daadwerkelijk wat er beloofd wordt. Indien je twijfelt kun je hier alle onafhankelijke reviews lezen over de ervaringen van consumenten met Robin Mobile.

Alle SIM Only voordelen van Robin Mobile:

  • Vanaf slechts € 29,95 onbeperkt mobiel internet, SMS en bellen
  • Abonnement is dagelijks opzegbaar
  • Onmogelijk om over je bundel te gaan
  • Geen aansluitkosten!
  • Geen krediet check
  • Geen contract
  • 7,2 Mbps download snelheid, 2,9 Mbps upload snelheid

Indien je momenteel al een abonnement hebt lopen, en deze (binnenkort) verloopt, is het mogelijk om over te stappen en je nummer te behouden. Het is mogelijk om te kiezen uit een micro SIM kaart of een Nano SIM kaart.

Tot zover is Robin Mobile alleen te bestellen via hun website. Betalen verloopt via iDeal. Het enige wat er te bestellen valt is de bovenstaande SIM only abonnement: ze bieden geen andere bundels of een abonnement + toestel.

Naast het onbeperkt SIM Only bundel is het mogelijk om een extra tegoed aan te schaffen. Hiermee is het mogelijk om ook in en naar het buitenland te SMS’en of bellen voor een bedrag van € 14,95. Let op: voor dit bedrag ontvang je geen onbeperkt bundel om van en naar het buitenland te bellen en SMS’en. Je tegoed behoud je echter wel indien het niet verbruikt wordt. Verder liggen deze prijzen ver onder het gemiddelde van wat andere mobiele aanbieders rekenen.

Robin Mobile & bereik

Robin Mobile is een virtuele provider: met andere woorden hebben zij geen eigen masten / antennes in Nederland, maar maken zij gebruik van de masten van KPN. Het bereik is hierom ook bovengemiddeld te noemen, gezien KPN over het beste netwerk beschikt in vergelijking met de overige providers.

Robin Mobile & 4G

Tot zover biedt Robin Mobile geen 4G internet aan. Dit komt door het feit dat Robin Mobile een virtuele provider is: ze maken gebruiken van de masten van KPN, en tot zover biedt KPN haar virtuele providers geen mogelijkheid aan om haar consumenten gebruik te laten maken van 4G. Tot zover is het niet bekend wanneer Robin Mobile over gaat naar 4G.

Over Robin Mobile

Robin Mobile logoVelen vragen zich af hoe het mogelijk is dat een provider voor een relatief laag bedrag onbeperkt internet, bellen en SMS kan aanbieden. Robin Mobile kan deze abonnement aanbieden omdat zij zelf geen eigen mobiel netwerk en bijbehorende masten hebben, noch hebben zij magazijnen met daarin producten. Robin Mobile is wat ze een virtuele provider noemen: ze maken zelf gebruik van de masten en het netwerk van een andere, bestaande provider, namelijk KPN.

Robin Mobile is opgericht door Wilfred Rottier begin 2013. Rottier was eigenaar van de prepaidaanbieder Ortel Mobile. Hij heeft Robin Mobile opgericht nadat hij inzag dat vele consumenten over hun abonnement gingen, zonder dat ze enig benul hadden van hoeveel minuten of MB’s ze teveel gebruikt hadden. Als antwoord richtte hij Robin Mobile op. Het product is simpel en duidelijk: geen talloze bundels of moeilijke keuzes, maar slechts een keuze waarbij alles onbeperkt is voor een vaste prijs.

Robin Mobile in de media