T-Mobile Sim Only

Beoordeling:
7,6

t-mobileT-Mobile is in Nederland één van de grootste onafhankelijke providers op het gebied van telecom & mobiel internet. Van oorsprong is T-Mobile onderdeel van het Duitse Telekom-concern.

Geïnteresseerd in een SIM Only abonnement? Bekijk en vergelijk hieronder de scherpste en goedkoopste T-Mobile SIM Only abonnementen en aanbiedingen.

Over T-Mobile SIM Only

Over T-Mobile

T-Mobile is in Nederland één van de grootste onafhankelijke providers op het gebied van telecom & mobiel internet. Van oorsprong is T-Mobile onderdeel van het Duitse Telekom-concern: het hoofdkantoor bevindt zich ook in Bonn.

T-Mobile is sinds 2007 actief in Nederland. De directe groei in kwantiteit kwam doordat zij Orange Nederland over hadden genomen. Naast het bedrijf werden ook de 4,8 miljoen klanten van Orange overgenomen, waarmee T-Mobile de tweede grootste provider werd van Nederland. In 2008 werd de overname van Orange afgerond en werden zij volledig geïntegreerd in T-Mobile.

Bereik

Het bereik wat mobiele netwerk betreft is bij T-Mobile op zijn minst goed te noemen. Wel is het zo dat de dekking van KPN (en daarbij ook Hi en Telfort) en Vodafone beter zijn, gezien er meer antennes verspreid zijn binnen Nederland.

Wil je weten in hoeverre jouw regio gedekt wordt door T-Mobile? Maak dan gebruik van de dekkingskaart van T-Mobile. Dit doe je door je postcode of regio in te voeren binnen de dekkingskaart tool.

T-Mobile 4GMAX

Een nadeel wat betreft het 4G netwerk van T-Mobile is dat niet heel Nederland gedekt wordt.

Ook T-Mobile biedt 4G internet (sinds 2013) aan via haar SIM only bundels. Sinds oktober 2014 heeft T-Mobile de 4G-snelheden verhoogd tot een maximale snelheid van 120 Mbps. Waar je echter rekening mee moet houden is het feit dat niet alle smartphones 120 Mbps kunnen behalen: de meeste smartphones halen een maximale snelheid van (slechts?) 100 Mbps. Toestellen die 120 Mbps kunnen behalen zijn onder andere de iPhone 6 en de Samsung Galaxy S5.

T-mobile 4G dekking in NEderlandEen nadeel wat betreft het 4G netwerk van T-Mobile is dat niet heel Nederland gedekt wordt. Vooral in vergelijking met andere providers, waaronder Vodafone en KPN, blijkt deze vooralsnog beperkt. Om erachter te komen of ook jouw regio gedekt wordt door het 4G netwerk van T-Mobile kun je het beste gebruik maken van de dekkingskaart van T-Mobile. Dit doe je door je postcode in te voeren, of op het kaart kijken welke regio’s gedekt worden en welke niet.

T-Mobile is echter wel bezig met het vergroten van haar dekkingsgebied. Eerder dit jaar hebben zij aangegeven dat eind dit jaar circa 70 procent van Nederland gedekt zal worden wat 4G internet betreft.

Prijzen

T-Mobile biedt op dit moment 3 verschillende SIM Only abonnementen aan, namelijk T-Mobile Stel Samen, T-Mobile Bellen & SMS’en en T-Mobile Bellen & SMS’en per seconde.

Met T-Mobile Stel samen is het mogelijk om zelf je minuten en mobiel internet bundel samen te stellen. De prijzen zijn hierom ook afhankelijk van je keuze. De overige T-Mobile SIM Only bundels bestaan uit vaste tarieven:

T-Mobile Bellen & SMS’en

 • Bellen & SMS’en 70: € 4,- p.m. Je ontvangt 70 minuten / SMS per maand.
 • Bellen & SMS’en 110: € 5,- p.m. Je ontvangt 110 minuten / SMS per maand.
 • Bellen & SMS’en 220: € 6,50 p.m. Je ontvangt 220 minuten / SMS per maand.
 • Bellen & SMS’en 330: € 8,- p.m. Je ontvangt 330 minuten / SMS per maand.
 • Bellen & SMS’en 440: € 14,- p.m. Je ontvangt 440 minuten / SMS per maand.
 • Bellen & SMS’en 550: € 17,- p.m. Je ontvangt 550 minuten / SMS per maand.

T-Mobile Bellen & SMS’en per seconde

 • Bellen & SMS’en 50: € 7,50 p.m. Je ontvangt 50 minuten / SMS / MMS per maand.
 • Bellen & SMS’en 200: € 17,50 p.m. Je ontvangt 200 minuten / SMS / MMS per maand.

Verder biedt T-Mobile 4 extra voordeelbundels aan, namelijk:

 • Deezer Music Vast: € 5,99 p.m. Met deze bundel is het mogelijk om onbeperkt muziek te downloaden.
 • Internet Europa: € 14,99 p.m. Hiermee is het mogelijk om onbeperkt te internetten binnen Europa.
 • Friends & Family: € 7,50 p.m. Met deze bundel ontvang je 1000 minuten en 1000 SMS’jes extra die je kunt besteden aan anderen die ook een T-Mobile bundel hebben.
 • Deezer Music Flexibel: € 9,99 p.m. Met deze bundel is het mogelijk om onbeperkt muziek te downloaden.

 

T-Mobile Sim Only gebruikerservaringen

1 reviews Review schrijven
Ricardo91 augustus 2012
Pro's

Sinds kort ook erg snel 4G internet. Doet het helaas nog niet overal

Con's

Steden binnen de Randstad is het bereik en 3G wat minder

Beoordeling:
7,6
Beoordeling: 7,6