Hollandsnieuwe Sim Only

Beoordeling:
8

Hollandsnieuwe SIM OnlyHollandsnieuwe is een van de nieuwere Nederlandse telecomproviders, en bieden in tegenstelling tot de meeste andere providers slechts SIM only abonnementen aan. De provider maakt gebruik van het Vodafone netwerk, wat inhoudt dat je altijd en overal bereik en snel internet hebt.

Bekijk en vergelijk hieronder de scherpste en goedkoopste Hollandsnieuwe SIM Only abonnementen en aanbiedingen.

Over Hollandsnieuwe SIM Only

 

Hollandsnieuwe SIM Only

Hollandsnieuwe is een relatief nieuwe provider in Nederland. Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone, en is daarom ook een virtuele provider die afhankelijk is van  het Vodafone Netwerk. Het bedrijf opereert echter als een onafhankelijk orgaan. Hollandsnieuwe richt zich slechts op de SIM Only markt: de toestellen die zij aanbieden worden slechts aangeboden via een SIM Only abonnement.

Hollandsnieuwe & bereik

Hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone netwerk: er zou dus geen verschil moeten zijn tussen beide netwerken. Vodafone staat bekend om het feit dat de dekking overal in Nederland bovengemiddeld is. Uiteraard zullen er regio’s zijn waar de dekking minder goed is: indien je zeker wilt weten of het bereik ook in jouw regio goed is, kun je het beste contact opnemen met Vodafone of met Hollandsnieuwe.

Hollandsnieuwe & 4G

“Hollandsnieuwe werkt aan de uitrol van 4G in Nederland.”

Tot zover is 4G internet niet beschikbaar voor de Hollandsnieuwe consumenten. Wel is het zo dat Hollandsnieuwe momenteel werkt aan de uitrol van 4G in Nederland. De exacte lanceerdatum is tot zover nog onbekend.

Het 4G netwerk van Hollandsnieuwe zou een stabiel netwerk moeten zijn, gezien Hollandsnieuwe een dochteronderneming is van Vodafone en 4G zal verlopen via de antennes van Vodafone. Het overgrote deel van Nederland wordt momenteel gedekt door Vodafone wat betreft 4G.  Indien je wilt zien of ook jouw regio gedekt wordt door 4G internet van Vodafone, kun je gebruik maken van de dekkingstool van Vodafone. Hier kun je jouw postcode of adres invullen om te zien in hoeverre 4G, 3G en 2G gedekt worden bij jou in de buurt.

Hollandsnieuwe & prijzen

Hollandsnieuwe biedt momenteel twee verschillende type abonnementen: normale SIM Only abonnementen en SIM Only abonnementen in combinatie met een telefoon naar keuze. Indien je een telefoon bij je bundel wil, betaal je maandelijks een extra bedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het toestel: dit bedrag ligt tussen de € 5,- en € 19,- per maand.

De duur van de SIM Only abonnementen van Hollandsnieuwe zijn of 12 maanden of 24 maanden: maandabonnementen zijn niet verkrijgbaar via Hollandsnieuwe.

De abonnementen van Hollandsnieuwe gaan uit van zogenaamde ‘punten’: indien je gaat voor een 550 abonnement, dan bestaat deze uit zowel minuten, SMS’jes als MB’s. Indien je dus een half uur belt, 10 SMS’jes verstuurt en 10 MB verbruikt houd je 500 punten over. Extra SMS bundels en databundels kunnen ook worden aangeschaft.

Hollandsnieuwe Sim Only gebruikerservaringen

1 reviews Review schrijven
Geert Muller september 2013
Pro's

- Goede klantenservice - Altijd bereik - Goedkope prijzen

Con's

- Nog steeds geen 4G internet?

Beoordeling:
8
Beoordeling: 8