De nieuwste Apple iPhones

Wie wil er tegenwoordig niet het nieuwste model iPhone voor de laagste prijs? De vraag is: hoe kan je een Apple iPhone goedkoper kopen maar tegelijkertijd toch het meest recente model ontvangen. Bij de nieuwste iPhones beschik je vanzelfsprekend over de beste specificaties en kan je weer een paar jaar vooruit zonder zorgen.

Wat zijn de nieuwste iPhones?

Op dit moment zijn de iPhone Xr samen met de iPhone Xs en de iPhone Xs Max de nieuwste modellen. Al deze modellen beschikken dan ook over fantastische specificaties zoals een fantastische camera waarmee je de mooiste foto’s kunt maken.

Zo heeft de iPhone Xs een 12 megapixel achtercamera en beschikt deze zelfs over een 7 megapixel voorcamera zodat je de perfecte selfie kunt maken. Vanzelfsprekend is elke iPhone uitgerust met een fantastische accu en een processor die vliegensvlug door de verschillende apps heen bladert.

En wat is het prijskaartje?

Om trotse bezitter te zijn van de nieuwste iPhone moet je diep in de buidel tasten. Zo kost een iPhone Xs Max met het hoogste aantal GB ruim 1600 euro. Dit is voor veel mensen dan ook flink wat geld voor de aanschaf van een smartphone.

Altijd een nieuwe iPhone?

Het is niet altijd nodig te kiezen voor een gloednieuwe iPhone. Steeds meer consumenten en zakelijke gebruikers kiezen dan ook voor een Refurbished apparaat. Zo kan je de nieuwste modellen refurbished iPhones gewoon bestellen met daarbij 1 jaar garantie, gecertificeerde accessoires en dat met een besparing tot wel 25% op de nieuwprijs.

Wat is het voordeel van refurbished?

Er zijn dan ook behoorlijk wat voordelen bij het kopen van een Refurbished Apple iPhone. Een belangrijke reden is dat het veel goedkoper is ten opzichte van een nieuwe iPhone, je bespaart gemiddeld 25% bij aanschaf van een refurbished device.

Daarnaast draag je door aanschaf van een refurbished apparaat ook bij aan een beter milieu. Zeker in 2019 is het belangrijk om hierover na te denken. Let tijdens het aanschaffen van een refurbished apparaat altijd goed op de voorwaarden zoals bijvoorbeeld de garantie op een apparaat.

Reacties