Samsung Galaxy S7

vanaf
€ 0,-
Beoordeling:
10

Wat de Samsung Galaxy S7 betreft hebben wij twee woorden om hem te beschrijven: pure perfectie. Na het enorme succes van de S6 is de S7 gekomen om over te nemen.

Interesse in de Samsung Galaxy S7? Bekijk & vergelijk hieronder de scherpste en goedkoopste Samsung Galaxy S7 abonnementen & aanbiedingen. O.a. verkrijgbaar met Vodafone, T-Mobile en Tele2.

Samsung geeft het ontwerp van de award-winning S6 verbeterd en bijna geperfectioneerd, al de kleine foutjes van de voorgaande flagships uit de Galaxy series verbeterd, en een smartphone gemaakt waar jouw handen niet van af kunnen blijven. De Galaxy S7 staat gelijk aan pure perfectie wat een smartphone anno 2016 betreft.

 

Samsung Galaxy S7 prijzen

Alle smartphones uit de Galaxy lijn hebben over het algemeen dezelfde beginprijzen en eindprijzen. De introductieprijs van de Galaxy S7. De losse toestelprijzen van de Samsung Galaxy S7 gedurende de introductie waren rond de € 799,-. De huidige prijs van de Samsung Galaxy S7 is afhankelijk van het model (gebaseerd op geheugen).

 

Samsung Galaxy S7 abonnement & aanbieding

Hierboven kun je de Samsung Galaxy S7 abonnementen vergelijken. De S7 is momenteel gratis verkrijgbaar in combinatie met verschillende abonnementen. De abonnementsprijzen schommelen dagelijks: over het algemeen is de Samsung Galaxy S7 het goedkoopst in combinatie met een Tele2 abonnement.

Verder kun je bovenaan de pagina ook kiezen uit de Galaxy S7 in combinatie met andere abonnementen, waaronder:

Samsung Galaxy S7 abonnementen en aanbiedingen

 

 

 

 

  • Samsung Galaxy S7 + Vodafone abonnement
  • Samsung Galaxy S7 + T-Mobile abonnement
  • Samsung Galaxy S7 + Tele2 abonnement
  • Samsung Galaxy S7 + Telfort abonnement
  • Samsung Galaxy S7 + 1 jaar abonnement
  • Samsung Galaxy S7 + 2 jaar abonnement

 

 

Samsung’s best ontworpen Galaxy tot zover

Sommige reviewers gaven na de introductie aan dat Samsung de nieuwe S7 beter de S6S moest noemen, gezien de smartphone vrij veel lijkt op zijn voorganger. Heeft Samsung de S6 wel goed genoeg geupdate designtechnisch gezien?

Samsung heeft dezelfde premium glas en metalen finish gekozen als body voor de Galaxy S7. De body heeft dezelfde materialen als zijn voorganger: een goede keuze gezien de Galaxy series tot de 5e generaties bedekt werden met een plastic body. Dit is echter ook de reden geweest dat de prijzen omhoog zijn geschoten sinds de Galaxy S6.

Als je echter kijkt naar de details, kom je er al gauw achter dat Samsung de S7 subtiel verbeterd heeft, wat ervoor heeft gezorgd dat de Galaxy S7 de mooiste Galaxy ooit is.

De metalen rand rondom de iconische home knop is verwijderd, waardoor de knop naadloos valt in de totale esthetiek van de Galaxy S7. De hoeken zijn afgerond, en het aluminium frame dat is ingeklemd tussen de voorste- en achterste glas valt minder op dan zijn voorganger. Wat dit betekent is dat je minder metaal voelt als je de telefoon vasthoudt. Enigszins voelt hij wat minder fancy, maar zodra je het gewend bent zul je merken dat je nog steeds een super stijlvolle smartphone in je handen hebt.

De Galaxy S7 heeft nog steeds een even groot 5,1 inch display als zijn voorganger. Omdat het rand rondom het scherm wat kleiner is, is de telefoon iets korter en smaller.

Samsung Galaxy S7: Design

 

 

Specificaties & prestatie

De Galaxy S7 is een flagship smartphone, wat inhoudt dat het een beest is onder al dat metaal en glas. Echter, not all Galaxy S7’s are made equal. Samsung vond het namelijk nodig om twee varianten van de S7 uit te brengen met verschillende processoren.

In de meeste landen, waaronder ook Nederland, wordt de Galaxy S7 uitgevoerd met een Exynos 8890 octa-core processor, een megakrachtige processor. In Amerika wordt de Galaxy S7 uitgevoerd met een Qualcomm Snapdragon 820 quad-code processor. De reden hiervoor is dat de 820 een aantal belangrijke LTE eigenschappen heeft, welke nodig zijn voor Verizon en Sprint (Amerikaanse providers). Beide processoren blijken in de praktijk echter zo goed als even krachtig te zijn.

Benieuwd naar hoe snel de Galaxy S7 is ten opzichte van zijn concurrenten? Check hieronder dan een objectieve speed test, uitgevoerd door TechRadar. De Samsung Galaxy S7 abonnementen & aanbiedingen vergelijken? Bekijk deze dan bovenaan de pagina.

 

Net als zijn voorganger beschikt ook de Galaxy S7 over de bekende split-screen view, zodat je snel en gemakkelijk kunt multitasken. Wat wel een beetje jammer is, is het feit dat niet alle apps gebruik kunnen maken van deze functie. Core-apps, waaronder de Samsung Gallery en Gmail kunnen split-screen gebruikt worden. Ook een aantal andere apps kunnen dit buiten de core apps, waaronder Facebook en Instagram.

 

 

Galaxy S7: Dual-pixel sensor

In eerdere reviews van andere smartphones gaven wij aan dat het aantal megapixels niet altijd relevant is. De kwaliteit van foto’s wordt altijd bepaald door de lens en hoeveel lichtinval het kan absorberen.

De Galaxy S7 heeft een camera met 12 megapixel, in tegenstelling tot de 16 megapixel camera van zijn voorganger. De lens echter is verbeterd. Foto’s zien er scherper uit dan foto’s die gemaakt werden met zijn voorganger: ook als er weinig lichtinval is. De lens is wijder, wat inhoudt dat je meer kwijt kan op een foto. Perfect voor landschapfoto’s en hoge gebouwen die je in het geheel wil krijgen op je foto’s.

De Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge zijn de eerste smartphones die beschikken over een dual-pixel sensor, een technologie dat normaal gesproken alleen gebruikt wordt voor spiegelreflex camera’s. Dit zorgt ervoor dat de S7 een veel snellere autofocus heeft. Ook zorgt dit voor heldere- en betere foto’s.

De camera van de S7 beschikt verder over vele functies die we allemaal wel kennen. Denk hierbij aan verschillende filters, HDR en een timer.

S7 camera

Al met al is de Galaxy S7 wat ons (en de meeste gebruikers ervan) de grote winnaar van 2016. Benieuwd naar de Samsung Galaxy S7 prijzen? Vergelijk dan bovenaan de goedkoopste Samsung Galaxy S7 aanbiedingen en abonnementen.

Samsung Galaxy S7 gebruikerservaringen

1 reviews Review schrijven
V.D. Aa mei 2015
Pro's

Toch wel de beste Samsung die ik tot nu toe heb aangeschaft!

Con's

Geen 1

Beoordeling:
10
Beoordeling: 10
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief, en ontvang de scherpste en goedkoopste mobiele aanbiedingen & de laatste telecomnieuws.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!

Sim-only

Bekijk en vergelijk de scherpste en goedkoopste SIM Only aanbiedingen »

Top tien telefoons
Samsung Galaxy S7
Vergelijk prijzen
10
Samsung Galaxy S6
Vergelijk prijzen
iPhone 6
Vergelijk prijzen
9,5
iPhone 6 Plus
Vergelijk prijzen
9,2
Samsung Galaxy S5
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Note 4
Vergelijk prijzen
8,6
iPhone 5s
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Alpha
Vergelijk prijzen
7,5
Nokia Lumia 930
Vergelijk prijzen
8,4
Samsung Galaxy A7
Vergelijk prijzen
8
Laatste nieuws

Samsung Galaxy S21: een goed begin van 2021

Hoe laad je jouw telefoon het beste op?

Waar let je op bij een reparatiewinkel?

eSim, de simkaart van de toekomst?

Hoeveel opslaggeheugen heeft mijn smartphone nodig?