Makers ‘Monument Valley’ brengen nieuwe levels uit

Nieuwe levels van Monument Valley: Forgotten shores

De makers van Monument Valley hebben vandaag nieuwe levels beschikbaar gesteld in een update. Om deze te unlocken betaal je € 1,79.

Eerder schreef ik een uitgebreide review van het spel Monument Valley waarin ik beschreef dat het spel enerzijds prachtig oogt en leuk is om te spelen, maar anderzijds was het spel met 10 levels te kort. Vanaf vandaag is er een nieuwe expansion beschikbaar, namelijk “Forgotten Shores”, en is te unlocken voor een bedrag van € 1,79.

“Forgotten Shores” is ontworpen met dezelfde minimalistische design als de vorige levels

In de expansion zijn er acht nieuwe “chapters” te vinden, waardoor het spel twee keer zo lang wordt. Daarnaast hebben de makers de gameplay in een aantal levels ook veranderd: zo spelen sommige levels zich af in verschillende schermen. De toevoeging is voor eerdere fans van het spel ongetwijfeld een aanrader.

“Forgotten Shores” is ontworpen met dezelfde minimalistische design als de vorige levels. Dit keer beschikken de nieuwe levels echter over veel meer diversiteit: je zult tot het diepe van vulkanen tot en met bevroren structuren af moeten reizen. Tegelijkertijd kom je vrijwel alle kleuren van het kleurenpalet tegen gedurende het spel.

“Forgotten Shores” is verkrijgbaar als in-app aankoop in iOS nadat je het spel hebt geupdate. Vooralsnog zijn de nieuwe levels niet beschikbaar voor Android toestellen.

Download op android  Download in iOS

 

Monument Valley: Forgotten shoresMonument Valley: Forgotten Shoresmonument-valley-forgotten-shores-3

Tags:

Reacties