Onbeperkt bellen en sms’en?

Onbeperkt bellen

De providers bieden steeds meer abonnementen aan waarbij je onbeperkt kan bellen en sms’en. Dit komt doordat het door de jaren heen goedkoper is geworden om te bellen en sms’en. De grootste oorzaak hiervan is de komst van het internet op de smartphones.

Tegenwoordig wordt de mobiele telefoon voor het grootste gedeelte gebruikt voor het internet. Denk hierbij aan Whatsapp, maar ook aan het versturen van een e-mail via de telefoon.

Als je opzoek bent naar een abonnement waarbij je onbeperkt kan bellen dan hoeft dit vaak niet veel te kosten. Overweeg eerst of je een abonnement wilt met toestel of dat je een sim only wilt nemen. een sim only abonnement met onbeperkt bellen en sms’en is vaak veel voordeliger, want je betaald niet voor de telefoon zelf. Veel providers bieden deze mogelijkheid al aan en door de concurrentie profiteert de gebruiker van de lage kosten. Ga dus opzoek naar het juiste abonnement.

 

Onbeperkt bellen en internetten

Onbeperkt BellenVergelijk op het internet eens de abonnementen die onbeperkt bellen aanbieden. Hierbij moet je wel goed opletten, want er zijn providers die onbeperkt bellen aan banden leggen. Zo kan het voorkomen dat je alleen onbeperkt kan bellen naar telefoonnummers met dezelfde provider. Lees dus eerst goed de voorwaarden en bel met de provider zelf voor meer informatie. Hiermee kom je niet voor onverwacht hoge kosten te staan aan het eind van de maand.

Onbeperkt bellen is vooral handig voor mensen die vanwege werk veel aan de telefoon zitten. Niet alleen worden er abonnementen aangeboden waarbij je zoveel kan bellen als je wilt, maar er zijn ook contracten waarbij je onbeperkt kan internetten. Let ook hier goed op de voorwaarden. Kies snel je bundel uit en geniet van het onbeperkt bellen. Dit bespaart je een hoop geld in vergelijking met een prepaid kaart of met een ander mobiel abonnement. Voor de mobiele gebruikers die vrijwel niet internetten is het aan te raden een sim only abonnement te nemen. Deze zijn vaak ook beschikbaar voor onbeperkt bellen, echter zijn deze een stuk goedkoper. Zo betaal je niet voor de telefoon en ook hoef je niet voor het internet te betalen.

[gast-blog]

Tags:

Reacties