iPhone 6 kampt met nieuw probleem genaamd #CrescentGate

Crescentgate

Net dat je zou denken dat de problemen omtrent de iPhone 6 zouden zijn overgewaaid, is er een nieuw probleem verschenen genaamd #CrescentGate of #SelfieGate.

Het probleem blijkt vooralsnog een cosmetische probleem te zijn

Verschillende mensen hebben topics geopend op fora, waaronder Reddit en Macrumors, waarin ze aangeven dat hun iPhone 6 selfie camera verschoven is. Dit zorgt ervoor dat er aan de zijkant van de camera een halve maan (hierom ook de naam #CrescentGate) verschijnt.

Crescentgate / selfiegate

Het probleem blijkt vooralsnog een cosmetische probleem te zijn. De foto’s die met de camera aan de voorkant worden geschoten zien er nog steeds uit zoals ze horen te zijn, aldus de posters binnen de bovenstaande fora. Het is tegelijkertijd wel begrijpelijk dat het niet wenselijk is om dergelijke cosmetische problemen te zien op elektronica waar € 700+ aan wordt uitgegeven.

Bigger toch wel better?

De klachten lijken tot zover gericht te zijn op de iPhone 6; de iPhone 6 Plus blijkt niet te lijden aan #CrescentGate.

Tot zover heeft Apple niet gereageerd op het probleem. Een aantal redditors claimen echter dat ze een nieuw scherm, en in sommige gevallen een nieuw toetel, gekregen hebben nadat ze langs geweest zijn bij de Apple Store. Een Apple Store medewerkers heeft gereageerd op een van de topics, en gaf aan dat het onduidelijk is waarom de camera’s verschuiven.

Wat denken jullie? Is het cosmetische probleem van #SelfieGate / #CrescentGate groot genoeg om de nieuwe #bendgate? Laat het ons hieronder weten.

Tags:

Reacties