Microsoft Lumia 535 foto’s en specs uitgelekt

Microsoft Lumia 535

Gisteren liet Microsoft weten via de de officiële Nokia Conversations Blog dat de nieuwe Lumia op 11 november onthuld zal worden. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om de Microsoft Lumia 535.

De afgelopen jaren bleken de Lumia 500 series bleken ongetwijfeld de meest verkochte Windows Phone smartphones te zijn. Het is daarom ook vanzelfsprekend dt de smartphone wereld in spanning aan het wachten is op de nieuwe Lumia, die Microsoft op 11 november zal onthullen. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om de Microsoft Lumia 535 als we moeten uitgaan van de lekken zojuist.

Microsoft Lumia 535 specs

De afbeeldingen die vandaag zijn gelekt komen uit China. Het gaat blijkbaar om een dummytoestel in plaats van de Lumia 535. De dummy laat ons echter nog steeds zien wat we kunnen verwachten van de nieuwe Lumia 535. Volgens de uitgelekte specs zou de nieuwe telefoon beschikken over onder andere dual-SIM en slechts 3G – de telefoon zou schijnbaar geen 4G ondersteunen. Verder zou de nieuwe Lumia beschikken over een 5 inch qHD scherm (540 x 960) en een 1.2GHz quad-core CPU.

Microsoft Lumia 535 abonnement

Verder zou de Lumia 535 beschikken over een intern geheugen van 8GB en 1GB RAM. Wat de camera betreft zou de Lumia 535 worden uitgerust met een 5MP camera en een inmiddels verouderde VGA selfie camera. De telefoon wordt ondersteund door een 1900 mAh accu en zal beschikbaar zijn in het wit, zwart, blauw, grijs, oranje en groen.

De Lumia 535 is de eerste Lumia smartphone die wordt gebrand met de naam ‘Microsoft’ in plaats van Nokia. De bovenstaande foto’s laten dit ook zien: Er is geen Nokia logo meer te vinden. Volgens geruchten zal de telefoon op 11 november worden onthuld door Microsoft.

Tags:

Reacties