BlackBerry betaalt je $600 om je iPhone om te ruilen

BlackBerry passport inruilen voor een iPhone

BlackBerry was ooit ongetwijfeld één van de grootste smartphoneleveranciers. Het Canadees bedrijf biedt iPhone $600 aan als ze hun iPhone omruilen voor een BlackBerry Passport.

In een nieuwe trade-up programma van BlackBerry krijgen eigenaren van een Apple iPhone 4S, 5, 5C en 6 tot maar liefst $600, inclusief een BlackBerry Passport. Het aanbod  is geldig van 1 december tot 13 februari 2015.

Ooit was BlackBerry een marktleider in de telecomindustrie. Sinds de groei van touchscreen smartphones, en met name iPhone’s en Android toestellen, is de BlackBerry smartphone markt aan het krimpen. Uit een smartphone marktonderzoek van IDC blijkt dat slechts 0,5% van de smartphone gebruikers een BlackBerry gebruikten in het tweede kwartaal van 2014. In 2011 stond dit percentage op maar liefst 13,6%.

De trade-in prijzen zijn als volgt:

  • iPhone 4S: $300
  • iPhone 5: $335
  • iPhone 5C: $310
  • iPhone 5S: $440
  • iPhone 6: $600

Wat denken jullie: is een dergelijke trade-in programma van BlackBerry een goede zet om opnieuw klanten te trekken naar BlackBerry? Of is het eerder een hopeloze laatste schreeuw? Laat het hieronder weten.

Reacties