Release HTC One

HTC One M8

Vandaag is de nieuwe HTC One M8 te verkrijgen in de winkels.

Om de goede naam te behouden wilde HTC het grote succes van de HTC One, een vervolg toestel op de markt brengen net zoals de concurrenten doen met bijvoorbeeld de Samsung die blijft komen met nieuwe Galaxy’s en Sony met Xperia’s De vraag was lang hoe het vervolg model van de HTC One dan zou gaan heten. Veel namen zijn de revue gepasseerd, waaronder de HTC One Two, HTC The New One, HTC One 2014. Uiteindelijk is HTC gekomen met de naam HTC One M8.

Het design van het toestel heeft veel weg van de eerdere HTC One. HTC probeert met innerlijke features het toestel te verbeteren. Als unieke feature heeft het toestel twee camera’s aan de achterkant waarmee foto’s achteraf scherpgesteld kunnen worden. Daarnaast is het scherm van het toestel wat groter dan zijn voorganger. Daarentegen zijn de knoppen onderaan het toestel, normaal gesproken in de zwarte balk, verplaatst naar virtuele knoppen op het scherm. Waardoor het scherm wat van zijn ruimte moet inleveren. De M8 is sneller dan zijn voorganger, met een opgevoerde Snapdragon-processor, maar het werkgeheugen is nog steeds 2 GB groot.

Tags:

Reacties