Samsung introduceert nieuwe goedkope smartphone: Galaxy Ace Style

Samsung Galaxy Ace Style

Samsung komt met een goedkoop nieuw Galaxy-toestel dat zich voornamelijk gaat richten op de: “young, expressive types”. De Galaxy Ace Style is een budgetmodel dat op Android 4.4 KitKat loopt.

De Galaxy Ace Style zal het eerste goedkope model zijn dat direct op de nieuwste software zal draaien. Daarmee zal dit toestel een van de goedkoopste android-smartphones zijn voor maar 159 euro.

Samsung Galaxy Ace Style specificaties

Het toestel beschikt niet over krachtige hardware, de hardware lijkt voornamelijk op de Galaxy Ace 3 alleen heeft de Style minder werkgeheugen. De Galaxy Ace Style heeft een 4 inch scherm met een resolutie van 480×800. Het toestel bevat slechts 4 GB opslagruimte en  512 MB werkgeheugen. Het toestel heeft een redelijke 5-megapixelcamera achterop.

Het toestel is voorzien van unieke Samsung apps en features zoals ChatON en ‘One Camera Preview’, deze apps worden door de fabrikant toegevoegd aan Android’s standaard software.

Galace Ace Style releasedatum

Het toestel is deze maand al wereldwijd te verkrijgen, wanneer het toestel precies in Nederland uit zal komen is nog niet bekend. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren; wit en grijs.

Reacties