Instagram maakt het mogelijk om je foto caption aan te passen

Instagram update: het is mogelijk om captions te bewerken

Instagram staat voornamelijk bekend om fotografie in combinatie met filters, maar echte grammers weten hoe belangrijk een krachtige caption is.

De update is beschikbaar voor zowel de iOS als Android versie van Instagram.

Het kan echter voorkomen dat je een foto van je gefilterde selfie plaatst, en pas later erachter komt dat er een spellingfout in je caption staat (of erger zelfs, dat je een cruciale emoji vergeten bent toe te voegen Emoji huilend). Voorheen was je enige oplossing om de foto te verwijderen, en opnieuw te uploaden met de juiste caption. Maar sinds de nieuwe update van 10 november is het mogelijk om captions te bewerken of je locatie te wijzigen.

De update is beschikbaar voor zowel de iOS als Android versie van Instagram. Het bedrijf geeft ook aan dat het makkelijker en sneller is om mensen te vinden die je wil volgen door een update binnen de Explore tab. De sectie bestaat nu uit twee tabs: een bestaat uit foto’s, en de andere bestaat uit accounts die mogelijk interessant voor je kunnen zijn. De Explore tab heeft nu ook een nieuwe icoontje, namelijk een vergrootglas, in plaats van de nietszeggende kompas voorheen.

Tags:

Reacties