Blauwe vinkjes op WhatsApp?

Blauwe vinkjes binnen whatsapp

Ineens nieuwe blauwe vinkjes gezien binnen WhatsApp, zonder dat je de app geüpdate hebt? Maak je geen zorgen, iedereen ziet ze vanaf nu.

WhatsApp heeft vandaag haar app intern geüpdate, wat inhoudt dat de wijzigingen zijn doorgevoerd zonder dat je de app hoeft te updaten. Vanaf nu worden er twee blauwe vinkjes naast jouw verstuurde berichten weergegeven indien de andere partij jouw berichten gelezen heeft. Indien het gaat om een groepsbericht, worden de vinkjes pas blauw zodra alle participanten jouw berichten gelezen hebben.

Sinds WhatsApp uitgekomen is in 2009 tot 2014 kende de app twee type vinkjes, namelijk 1 groene vink (bericht verstuurd) en 2 groene vinkjes (bericht gelezen). WhatsApp kent vanaf vandaag de volgende vinkjes:

  bericht succesvol verstuurd

 bericht succesvol afgeleverd bij de telefoon van de ontvanger

 de ontvanger heeft jouw bericht te lezen

Indien je slechts één vinkje ziet bij het versturen van een bericht, heeft dit hoogstwaarschijnlijk niets te maken met jouw telefoon. Het kan betekenen dat de telefoon van de ontvanger uit staat, of dat de ontvanger geen internetbereik heeft. Een derde optie is dat de ontvanger je geblokkeerd heeft.

Tags:

Reacties