Toptienmobiel.nl: onze nieuwe site is live!

Na ruim 2 jaar plannen, discussiëren, wegstrepen, designen, bouwen en ploegen staat onze vernieuwde site vanaf vandaag eindelijk online.

Toptienmobiel.nl is in 2010 opgericht, en was indertijd een kleine website met slechts één pagina met de top tien beste smartphones. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grotere telecom vergelijkingssites. Daarnaast vind je vanaf nu ook de laatste telecom, smartphone- en tablet nieuws, app reviews en meer.

2010

toptienmobiel_2010

Toptienmobiel.nl was in 2010 opgericht, en bestond indertijd uit slechts één pagina met een top tien van de scherpste aanbiedingen en de beste telefoons. Sinds de smartphone-boom verschijnen er echter jaarlijks honderden nieuwe toestellen op de markt. Een pagina met slechts tien telefoons bleek simpelweg niet meer relevant voor onze bezoekers: het was tijd voor een redesign.

2011

toptienmobiel_2011

Na een ontwikkelfase van circa 3 maanden verscheen onze nieuwe, indertijd gelikte, website. Ook introduceerden we onze mascotte Jimmy Phoneboomer, die zowel de bezoekers als ons bijstond in zowel goede als slechte tijden. Aan de nieuwe website voegden wij naast de top tien een groter aanbod wat betreft smartphones en smartphone aanbiedingen.

Net als je eerste liefde komt er aan alles een einde. Met een traan in het oog moesten we Jimmy Phoneboomer in 2014 vaarwel zwaaien na zowel de zoete en bittere tijden die we samen hebben meegemaakt. De tijd was rijp voor een nieuwe start.

bye
 

2014

toptienmobiel_2014

Sinds vandaag staat onze nieuwe site online. Voorheen richtte Toptienmobiel.nl zich voornamelijk op telefoonreviews + smartphone aanbiedingen. Vanaf nu kun je terecht op Toptienmobiel.nl voor:

  • 100.000+ prijzen vergelijken
  • Telecom nieuws
  • Smartphone, tablet & app reviews
  • Diepgaande artikelen en analyses omtrent ontwikkelingen binnen telecom

Bijdragen aan de ontwikkeling van de website? Bekijk dan onze vacature pagina.

Tags:

Reacties