De duurste iPad hoes: Jurassic Pad

Natuurlijk ben je dol gelukkig met jouw nieuwe iPad. Maar eigenlijk besef je ook wel dat je tot één van de miljoenen iPad eigenaren in de wereld behoort. En omdat je niet tot de grijze middenmoot wilt behoren, ga je op zoek naar een iPad hoes waarmee je je van de rest kan onderscheiden.

Wij zijn alvast voor jou op zoek gegaan en hebben tussen het enorme aanbod iPad 2018 hoesjes drie uitzonderingen gevonden die jou als iPad eigenaar werkelijk uniek kunnen maken. Er is echter één probleempje. Je zal waarschijnlijk al jouw zakcentjes aan deze unieke iPad hoesjes moeten besteden.

Tod’s iPad hoesjes

Bij het Italiaanse luxeproductenbedrijf Tod’s kan je terecht voor één van ’s werelds duurste iPad hoesje. Naast een luxe iPad hoes van kalfsleer bieden zij namelijk ook drie verschillende exotische iPad hoesjes van echt krokodillenleer. De handgemaakte iPad hoes van krokodillenleer kost ongeveer 5.000 Euro en is verkrijgbaar in de kleuren bruin, blauw en camel. En als deze iPad hoes echt te duur is dan kan je natuurlijk ook voor een kleine 500 Euro de kalfsleren iPad hoes aanschaffen.

Buccellati iPad hoes

We blijven nog even in Italië en we bezoeken het juweliershuis Buccellati want we hebben vernomen dat zij ook een iPad hoes op de markt hebben gezet. Na even zoeken op de website vinden we inderdaad een glimmende iPad hoes met een prachtige uitstraling. Het design is gebaseerd op Leonardo da Vinci’s schets van de zon. De hoes is gemaakt van 14 karaats goud waarbij de achterzijde is afgezet met een stelsel van stervormige witgouden zonnen die elk zijn afgezet met een diamant. Het prachtige gerasterde effect wordt verkregen door ingekerfde lijnen uitwaaierend uit het midden van het gouden oppervlak. Dit prachtige juweeltje kost slechts een kleine 200.000 Euro.

Orbino iPad hoes

Heb je niet genoeg zakgeld om een Tod iPad hoes of een Buccellati iPad hoes aan te schaffen? Dan kan je natuurlijk ook terecht bij de Italiaanse producent van leren producten Orbino. Met de speciale editie Padova Flip Case tover je jouw nieuwe iPad om in een prachtig gestroomlijnd luxe accessoire. Deze handgemaakte iPad hoes is gemaakt van origineel ‘Caiman Crocodile Skin’ en kan geleverd worden met een optionele schouderriem. Dus dames kunnen hun iPad in een wenk omtoveren tot een elegant handtasje. De beschermende flap wordt afgesloten met een magnetische sluiting van geborsteld metaal. En wat de aanschaf betreft: Voor slechts een kleine 650 Euro ben jij de gelukkige eigenaar.

Gucci iPad hoes

Bij het Italiaanse modehuis Gucci kan je ook terecht voor een luxe iPad hoes. Voor slechts 650 Euro kan je bij hen een iPad hoes met een sterrendesign aanschaffen. Zoals bij elk product van Gucci heeft Ook deze iPad hoes het typische karakter dat de Gucci producten zo uniek maakt. En als dat niet het geval is, dan maakt het wereldbekende Gucci logo het wel af. Deze Gucci iPad hoes is aan de buitenzijde bekleed met hoog kwalitatieve stof en is aan de binnenzijde bekleed met leer. En als je jouw iPad in deze hoes hebt gestoken, sluit je hem af met een lederen band die voorzien is van een magneetsluiting.

Reacties