Beam me up Scotty!

De allereerste aflevering van Star Trek werd alweer meer dan 50 jaar geleden uitgezonden. Inmiddels is de oorspronkelijke versie uitgegroeid tot een wereldomvattende franchise.

Met meer dan 700 uur aan content voortgebracht door de zes televisie series en de elf films heeft is Star Trek werkelijk een cult geworden. En wat is een cult nu zonder gadgets? Nu kopen de meeste Apple fans natuurlijk een iPhone 7 hoesje om hun innovatieve iPhone 7 te beschermen. Maar als ‘Trekkie’ koop je natuurlijk de Star Trek The Original Series Bluetooth Communicator!

1

Innovatieve Technologie

De Star Trek series en films werden vooral geroemd om de innovatieve technologische interpretaties, de  visionaire filosofie en het avontuurlijke karakter. Veel van de technologische snufjes, die tientallen jaren geleden bij Star Trek werden geïntroduceerd, hebben inmiddels hun toepassing in het dagelijks leven gevonden. Zo maakte de Star Trek bemanning eind jaren ’80 al gebruik van een Tablet PC en stonden zij met elkaar in verbinding door hun draadloze communicators. En geef toe: Wie wilde nu niet de beschikking hebben over deze innovatieve technologieën? Waarom duurde het tot de jaren ’90 voordat de eerste ‘Flip phone’ op de markt kwam en waarom duurde het tot 2010 voordat de eerste Tablet PC op de markt kwam? De reden is natuurlijk heel simpel: Het was technologie van de toekomst en de gewone mens had de tijd nodig om deze technologie onder de knie te krijgen.

Star Trek The Original Series Bluetooth Communicator

Met de originele Star Trek communicator in de hand en met een simpele polsbeweging kan je jouw inkomende gesprekken op dezelfde manier beantwoorden zoals Kapitein Kirk en Mister Spock dat ook in de jaren ’80 deden. En origineel is deze Star Trek The Original Series Bluetooth Communicator zeker. Technici hebben wij het ontwikkelen van deze communicator gebruik gemaakt van 3D scans van de originele communicator die in de eerste Star Trek serie werd gebruikt. Voorzien van de laatste Bluetooth technologie kan je de communicator met jouw smartphone koppelen zoals je dat ook doet met bluetooth speakers of headsets. Eenmaal gekoppeld kan je de Star Trek The Original Series Bluetooth Communicator gebruiken om ‘hands-free’ te bellen of het streamen van muziek. De hoog kwalitatieve MEMS microfoon zorgt er voor dat je aan de andere kant goed verstaanbaar bent. De speciaal ontwikkelde standaard voorziet in het draadloos opladen van jouw bluetooth Communicator. En als of dat nog niet genoeg is, de bluetooth communicator bevat ook nog ingebouwde geluidseffecten en gesprekken uit de originele Star Trek series en films!

Bijzonderheden

Deze volledig werkende draadloze communicator kan gekoppeld worden met elke smartphone met Bluetooth ondersteuning. De communicator heeft een bereik van ongeveer 10 meter waarbij de hoogwaardige microfoon en speaker voor een uitstekende geluidskwaliteit zorg dragen. De communicator is gemaakt van metaal en geweven ABS plastic. De magnetische standaard is voorzien van een polymeer batterij voor het draadloos opladen van de communicator. Een meerkleurige LED indicator geeft aan wanneer de communicator geheel is opgeladen. Het bijgeleverde hoesje is gemaakt van hoowaardig gegoten polyurethaan en biedt uitstekende bescherming voor jouw communicator. De communicator heeft de afmetingen van 10.1 x 7 x 3.8cm (LxBxD). Als de communicator geopend is heeft hij een lengte van 17.8cm. De Star Trek The Original Series Bluetooth Communicator weegt 148 gram en is verkrijgbaar in de Trek shop.

Tags:

Reacties