Een hoesje voor de iPhone 7?

Het is nu alweer twee maanden geleden dat de iPhone 7 in de markt geïntroduceerd werd. Net zoals bij de lancering van de iPhone 6, lanceerde Apple twee modellen: De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

De iPhone 7 is voornamelijk bestemd voor het grote publiek. Het grotere zusje, de iPhone 7 Plus, is vooral voor de trendsetters en de zakelijke gebruikers bestemd. In Nederland bezitten een kleine 4 miljoen mobiele gebruikers een iPhone. Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat 3.6 procent (140.000) van deze gebruikers de beschikking hebben over de iPhone 7. Hiermee is de iPhone 7 één van de best verkopende iPhones van Apple. Ook de problemen met de Samsung Galaxy Note 7 hebben een positieve invloed gehad op de verkoopcijfers van Apple. Een groot probleem bij een nieuw type smartphone is echter het aanschaffen van een telefoonhoesje. Omdat de onlangs gelanceerde iPhone 7 nog maar kort op de markt is, lijkt de keuze echter zeer beperkt. Gelukkig groeit het assortiment iPhone 7 hoesjes met de dag waardoor de keuze steeds gemakkelijker is.

Online verkoop van telefoonhoesjes

Al geruime tijd is duidelijk dat het online shoppen flink in de lift zit. Waar de reguliere warenhuizen te maken hadden met een daling van de omzet, hadden webshops te maken met een groei van de omzet. Ook blijkt dat steeds meer consumenten gebruik maken van een webwinkel als het gaat om het aanschaffen van accessoires voor de smartphone of de tablet.  In het eerste half jaar van 2016 stegen de online verkopen zelfs met 17 procent. Het online shoppen heeft natuurlijk grote voordelen. Je hoeft de deur niet uit om de winkel te bezoeken, je kan op jouw gemak het gehele assortiment bekijken, je hebt een zeer ruime keuze en de producten zijn ook nog eens zeer voordelig in aanschaf. Natuurlijk moet je wel rekening houden met de verzendkosten. Maar toch: Even naar de binnenstad op-en-neer is doorgaans duurder dan de verzendkosten.

Ruim assortiment

Al op het moment dat de iPhone 7 werd gelanceerd waren er al telefoonhoesjes verkrijgbaar. Ook al was dit assortiment op dat moment beperkt. Inmiddels kan je op internet al een zeer groot aantal telefoonhoesjes voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus vinden. Van de standaard zwarte hoesjes of transparante casing tot hoesjes gemaakt van echt fruit; De keuze is echt enorm geworden. De gemiddelde webwinkel heeft momenteel meer dan 100 verschillende iPhone hoesjes in het assortiment. Bij de specialisten heb je zelfs de keuze uit een kleine 200 verschillende iPhone hoesjes. Dus neem de tijd  als je op zoek bent naar een hoesje voor je iPhone 7. Het kan namelijk wel even wat geduld vragen om een keuze te maken uit de vele, schitterende en praktische iPhone 7 hoesjes. Maar met een lekkere bak koffie………….. is het heerlijk surfen toch?

Tags:

Reacties