10 handige Apps voor jouw iPhone 7

De iPhone 7 werd begin september door Apple gelanceerd en werd direct één van de meest populaire smartphones in de wereld. En zo als bij elke lancering van een nieuwe iPhone had Apple de grootste moeite om de productie op de enorme vraag af te stemmen.

Veel iPhone fans hadden de grootste moeite om de iPhone 7 of de iPhone 7 Plus te vinden en aan te schaffen. Nu zijn we twee maanden verder en zijn veel iPhone fans de gelukkige bezitter van een iPhone 7. Het toestel biedt geweldige prestaties door de levensechte weergave op het retina HD scherm, de uitmuntende resolutie van de camera en het warme geluid van de luidsprekers. Maar wat doe je als je een beetje gewend bent geraakt aan deze technologische snufjes? Wij hebben 10 handige Apps voor op jouw iPhone 7 uitgezocht die je als fervent iPhone fan niet mag missen.

Procam 4

Natuurlijk heeft Apple een uitstekend werkende app waarmee je de camera optimaal kan gebruiken. Maar als je werkelijk de beste prestaties uit jou iPhone camera wilt halen, is de Procam 4 app onmisbaar. Met deze app kan je eenvoudig alle standaard camerafunctionaliteit aanspreken en heb je de beschikking over extra functionaliteiten zoals uitgebreide belichtingsinstellingen, aanvullende sluiterfuncties, verschillende lenzen en bewerkingsfuncties. Deze app is onmisbaar voor alle iPhone fotografen!

Adobe Lightroom

Voor elke fotograaf is Adobe’s Photoshop een standaard stukje gereedschap waarmee foto’s bewerkt worden. Dit stukje gereedschap mag natuurlijk op jouw iPhone 7 niet ontbreken. Met de app Adobe Lightroom heb je de de mogelijkheid om jouw foto’s professioneel te bewerken en te delen met andere gebruikers.

Netflix

Als je de beschikking hebt over de geweldige retina display van de iPhone 7, wil je natuurlijk ook jouw favoriete series en films op jouw toestel bekijken. Met de Netflix app kan je op elk gewenst moment en op elke locatie jouw favoriete series en films in levensechte kleuren op jouw retina HD scherm weergeven.

Korg Gadget

Natuurlijk kan het ook zijn dat je een echte muziekliefhebber bent. In dit geval is de app Korg Gadget een echte aanrader. Met de uitgebreide selectie van 16 verschillende synths en drummachines biedt deze Mobiele synthesizer studio een prachtig stuk gereedschap met een prachtig geluid.

Spotify

Voor degene die zelf geen muziek maakt maar wel van muziek houdt, is Spotify natuurlijk een onmisbare app. Helaas had deze app in het begin opstart moeilijkheden met iOS 10. Maar nu deze problemen zijn opgelost is Spotify de beste online mediatheek voor jouw iPhone 7. Met de Spotify app bekijk en beluister jouw favoriete media waar en wanneer jij wilt.

VLC for mobile

Wij zijn allemaal brave internetters en wij houden ons aan de regels omdat we geen muziek of films downloaden. Maar wanneer er per ongeluk toch een film op jouw iPhone 7 staat, is VLC toch wel de ultieme mediaspeler waarmee je deze film kan afspelen. VLC ondersteund de synchronisatie met Box, Dropbox, Gdrive, iCloud en natuurlijk iTunes waardoor je altijd de beschikking hebt over jouw privé mediacollectie.

Workflow

Nu je de beschikking hebt over een iPhone 7 moet je natuurlijk tijd vrijmaken om films te bekijken, muziek te maken of snelle 3D games te spelen. Met Workflow heb je de beschikking over een stuk gereedschap waarmee je complexe lokale functies op jouw iPhone 7 volledig kan automatiseren. Met één simpele druk op de knop maak je bewegende Gif’s, deel je berichten op verschillende sociale media of krijg je alle informatie van de locatie waar je op dat moment bent.

Email

We weten allemaal dat Apple en Microsoft niet de beste vrienden zijn in de wereld van de mobiele apparaten. Misschien dat de app Microsoft Outlook hier verandering in gaat brengen. Met deze emailclient heb je de beschikking over een geweldige hoeveelheid functionaliteiten om jouw email te ontvangen, te verwerken en te verzenden. Ook de intelligente agenda functie is een aanvulling voor jouw iPhone 7.

Feedly

Met de Feedly rss-lezer, die zich al volop bewezen heeft bij de Android gebruikers, blijf je constant op de hoogte van het laatste nieuws. De app biedt de mogelijkheid om jouw Google+ account te koppelen waardoor de feeds op meerdere apparaten te openen is. Feedly is een efficiënte manier om op eenvoudige wijze op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Carrot Weather

Er zijn natuurlijk talloze weer-apps voor jouw iPhone 7 beschikbaar. Maar met Carrot Weather heb je de beschikking over een weer-app die op cynische wijze de weersvooruitzichten weergeeft. Deze app voorziet jou van accurate lokale weersvooruitzichten en doet zijn best om jouw regenachtige dag wat op te fleuren met leuke woordgrapjes en opmerkingen.

Riptide GP: Renegade

Als echte gamer wil je natuurlijk optimaal gebruik maken van de moderne technologie van jouw iPhone. Met de game “ Riptide GP: Renegade” heb je de beschikking overweldig een geweldige mix van snelheid, 3D visuals en imponerende soundtracks. Er is echter één groot verschil met de andere racegames! In plaats van het scheuren door straten moet je hier rivieren en kanalen in volle vaart doorkruisen, crash je in golven en kan je je lekker uitsloven met verschillende waterstunts.

Tags:

Reacties