De iPhone 7; terecht het nieuwe hebbeding

De introductie van de nieuwe iPhone is altijd een hele happening. Daar is hij dan eindelijk; de nieuwe iPhone 7 is te koop! Hebben of niet?

Wat ons betreft heeft de iPhone 7 zoveel innovatieve kenmerken dat er op dit moment geen ander toestel tegenop kan. Terecht een hebbeding, of je nu wel of geen nieuwe telefoon nodig hebt.

Wat zijn de innovatieve kenmerken?

Het toestel is het eerste toestel van Apple dat spat- en waterbestendig is. Dit zagen we eerder al bij veel andere merken, dus het was te verwachten dat Apple hiermee zou volgen. Toch wel handig! Al is de waterdichtheid beperkt tot een meter, voor de hobby dus. De iPhone 7 is er in een nieuwe kleur zwart en in gitzwart en heeft een vernieuwde thuisknop.

Sneller en langer gebruik

Apple zegt met de A10 Fusion-chip de krachtigste chip in een smartphone ooit te hebben. De telefoon is daardoor tweemaal sneller dan de voorloper en heeft de langste batterijduur van alle iPhones. Dit betekent concreet dat de iPhone 7 twee uur langer meegaat dan de iPhone 6s.

Een vernieuwde camera

Natuurlijk heeft de iPhone 7 nog een betere camera dan de voorgangers. Maar met twee camera’s aan de achterkant, is dit toch wel één van de opvallendste karakters. De camera heeft namelijk een groothoek- en telelens, waardoor je de camera als professionele fotocamera kunt gebruiken. Hierdoor kun je veel beter inzoomen, wat handig is bij bijvoorbeeld een festival of concert. De foto verliest dan geen kwaliteit meer. De zeven megapixel HD-camera zorgt ervoor dat je met dit toestel ook prachtige films kunt maken en kunt vloggen.

Luider en geen irritant snoertje meer

Nog zo’n fijn nieuwtje: door het nieuwe stereospeakersysteem is dit toestel wel tweemaal luider dan de iPhone 6s! Hiermee heb je altijd je stereo bij je. De iPhone 7 heeft trouwens geen koptelefoonpoort meer. AirPods zijn dé nieuwe oortjes, die geen irritante snoer meer bevatten. Waarom zijn andere merken hier niet op gekomen? De grote ergernis van knoopjes in de snoer is met de iPhone 7 dus ook voorbij.

Wanneer je de iPhone 7 vergelijkt met andere toestellen, zal je merken dat de iPhone 7 op vrijwel alle vlakken beter scoort. Om zeker te zijn van je keuze, is het goed om de nieuwste iPhone toch even te vergelijken met andere toestellen. Zo zie je direct waarom je dit toestel wilt hebben.

Wil je weten bij welke provider de iPhone 7 het voordeligst is? Start dan de vergelijking op de website van UnitedConsumers.

https://www.unitedconsumers.com/gsm/smartphone-vergelijken.asp

Tags:

Reacties