Waar vind je de kortingscodes voor je telefoon?

Flex 2 scherm

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je bent toe aan een nieuwe telefoon maar je weet niet zeker wat je moet doen. Neem je nou een abonnement met een toestel, of juist zonder een? Ga je je toestel zelf ergens nieuw kopen of neem je een oude van je ouder?. Deze keuzes zijn allemaal erg belangrijk en zodra je je nieuwe telefoon hebt aangeschaft wil je niet later zien dat je hem ergens goedkoper had kunnen krijgen.

Dit gebeurt helaas steeds vaker omdat er ontzettend veel aanbieders zijn. Het is al bijna onmogelijk om tussen die duizenden toestellen de juiste te vinden. Laat staan om dan ook nog eens snel de site te vinden die hem het goedkoopst aanbiedt. Puur uit tijdoverwegingen wordt er dan geregeld voor gekozen om te bestellen bij een grote bekende site of winkel.

Misschien is het wel een zeer begrijpelijke keuze maar het is wel heel erg zonde. Veel van deze grote bekende sites hebben namelijk vaak acties omdat er kleinere sites zijn die soms goedkoper zijn. Ze geven dan kortingscodes uit en deze zijn te gebruiken om een lagere prijs te betalen voor je toestel. Je kan deze codes nu gewoon snel vinden op kortingscodes.com. Het enige wat je hoeft te doen is de naam van de site in te typen en te zoeken naar een passende actie. Kortingscodes.com zet alle acties van de betreffende sites voor je op een rijtje met daarbij de voorwaarden van de codes. De voorwaarden kunnen namelijk nog wel eens veranderen. Meestal zijn het bepaalde percentages die je als korting krijg maar het gebeurt ook regelmatig dat je een gratis verzending of een bepaald bedrag krijgt.

Het is verstandig om een aantal sites te hebben waar je je telefoon wilt gaan kopen. Dat komt omdat je per site verschillende kortingscodes kan vinden maar deze zijn niet altijd van kracht op het moment dat jij je telefoon wilt gaan kopen. Je kan zien wat de vorige, huidige en aankomende acties zijn maar het kan natuurlijk zo zijn dat er op dat specifieke moment geen actie is. Als je dan een tweede en een derde keus hebt dan kan je hier nog kijken. Als zij wel goede acties hebben dan kan je deze gebruiken en misschien kom je dan wel lager dan bij de site die je eerste keuze was. Zo moet je een beetje handig omgaan met de site maar je kan wel degelijk heel makkelijk leuke en handige acties vinden. Te veel betalen is verleden tijd!

Tags:

Reacties