Android 7: hoe gaat Google Android N noemen?

Android 7

Android 6 Marshmallow is vooralsnog niet eens beschikbaar voor 5% van de Android toestellen. We zijn echter nu al mega benieuwd naar de komende update van Android, namelijk Android 7.

Zoals jullie misschien al weten, worden de Android OS updates altijd genoemd naar zoete snacks. Tot zover hebben we Android Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop en Marshmallow voorbij zien komen. Naast het feit dat de Android OS updates genoemd worden naar snacks, worden ze ook op alfabetische volgorde uitgebracht. Naar welke lekkere snack, dat begint met de letter N, zal Google haar volgende update noemen? Hieronder hebben wij 3 potentiële namen bedacht die Google kan hanteren.

1: Android Nutella

Google heeft eerder al een bekende brand gebruikt voor Android 4.4, namelijk KitKat. De mogelijkheid bestaat  dat Google dit keer nogmaals een brand kan gebruiken als benaming voor de nieuwe Android 7 update. Wie weet zien we onze favoriete Italiaanse chocolade spread dus terug zien in de volgende update.

2: Android Nougat

Een nougat is geen brand of geregistreerd als een term met copyright. Een nougat is echter minder zoet dan de snacks die Google eerder gebruikt heeft voor de Android benamingen. De kans bestaat dus, maar we betwijfelen het.

3: Android Nesquik

Nesquik, wie dronk deze heerlijke milkshake niet als kind? Android Nesquik klinkt ook best wel catchy. De kans is echter jammer genoeg ook klein, gezien Nesquik gedronken kan worden, terwijl alle eerdere Android namen eetbaar zijn.

Mijn gok gaat uit naar Android Nutella. Wat denken jullie? Andere snack in gedachte die met een N begint?

Tags:

Reacties