Samsung bezig met intergratie irisscan

Samsung lijkt toch bezig met de integratie van een irisscanner in zijn smartphones.

Bij de komst van de Galaxy S5 werd al gesproken over de integratie van een irisscanner, maar Samsung koos hier voor een vingerafdruk scanner op het toestel. Toch lijkt Samsung er toen al wel mee bezig te zijn geweest. Nu, met de komst van de Galaxy Note 4, lijkt de discussie wederom te gaan over de irisscanner.

Samsung geeft zelf aan de functionaliteit in overweging te nemen voor het nieuwe vlaggenschip. Via twitter geeft Samsung aan een irisscanner voor het nieuwste toestel te willen toevoegen. Het enige toptoestel, waarvan bekend, dat uitkomt is de Note 4. Hoogstwaarschijnlijk zal de irisscanner aan dit toestel worden toegevoegd.

De tweet van Samsung is de wereld in geslingerd door de Exynos-afdeling van het bedrijf. Op de afbeelding die via twitter verzonden is, is een oog te zien op een scherm van een smartphone, met daarnaast verschillende rekeningen met een betaalknop ernaast (zie bovenstaande afbeelding), met de volgende tekst:

Security can be improved using features unique to us. That’s what we envision. What would you use? #ExynosTomorrow

Tags:

Reacties