Nieuwe abonnementen KPN

Vanaf 1 juli zijn de nieuwe abonnementen bij KPN beschikbaar. De nieuwe abonnementen van KPN zijn voornamelijk aangepast met grotere internetsnelheden dan voorheen. Zowel de goedkopere abonnementen als de duurdere abonnementen zijn aangepast.

Vanaf 1 juni zijn de nieuwe abonnementen van KPN beschikbaar. De goedkopere abonnementen zijn aangepast maar zijn voornamelijk duurder geworden. De Basis abonnementen hebben een compleet nieuw pakket. Bij de Alles-in-1 abonnementen is de databundel veranderd. Bij oudere abonnementen wordt de internetsnelheid aangepast zonder dat klanten daar iets voor hoeven te doen of te betalen.

Basis Mobiel

De Basis abonnementen zijn aangepast. Waar je voorheen met een Basis 100 abonnement 100 belminuten en 100 sms’jes kreeg, is het bij de nieuwe abonnementen zo dat je met bijvoorbeeld een Basis 150, 150 belminuten of 150 sms’jes krijgt. Het internet is wel aangepast, bij een Basis 150 krijg je 250 MB internet met 4G snelheid.

Wat je precies voor je abonnement betaald heeft te maken met het toestel dat je bij je abonnement kiest. Toestellen worden bij KPN verdeeld in; Basis, Standaard en Luxe. Dit wil zeggen dat je met een Basis 150 en een Basis toestel 29 euro per maand betaald. Neem je een duurder toestel erbij komt er vijf tot vijftien euro bij.

Kies je voor een sim-only abonnement gaan er een paar euro’s vanaf.

abonnementen-tabel-4G-4k-KPN

Alles-in-1 Mobiel

Bij Alles-in-1 is veel hetzelfde gebleven. Alleen zijn alle vormen nu voorzien van sneller internet met 4G. Alle abonnementen hebben nu een snelheid van 50 MB. Daarnaast zijn de databundels in een aantal van de abonnementen iets groter gemaakt. Ook bij deze abonnementen is de prijs afhankelijk van het toestel.

Spotify

KPN biedt voor 10 euro een maand lang Spotify Premium aan en daarbij krijg je 1500 MB extra data tegoed per maand, dat was voorheen maar 500 MB.

Tags:

Reacties