HTC Desire 516 dualsim-smartphone eind juli te verkrijgen

HTC komt met een dualsim-smartphone, de Desire 516. Het toestel zal eind juli te verkrijgen zijn met een adviesprijs van 179 euro.

Het toestel is inmiddels al te koop in China, maar zal tevens in Oostenrijk en Zwitserland verkocht gaan worden. De HTC Desire 516 beschikt over een 5 MP camera en de camera aan de voorkant is voorzien van 2 MP. Het toestel heeft 4GB intern geheugen dat uitbreidbaar is met een microSD-kaartje. Het toestel ondersteund geen 4G netwerk, met dit toestel zal je genoegen moeten nemen met het 2G en 3G netwerk.

Het toestel werkt op Android 4.3 met een vleugje van het systeem van HTC eroverheen. HTC heeft namelijk niet de Sense-skin toegevoegd. Alleen het homescreen en het hoofdmenu zijn van HTC.

Het grootste voordeel van dit toestel is dat je gebruik kunt maken van twee simkaarten in het toestel. Hierdoor ben je op twee nummers bereikbaar op één telefoon.

Het toestel zal eind juli in de winkels liggen met een adviesprijs van 179 euro of te verkrijgen zijn bij een abonnement.

Tags:

Reacties