Hi Sim Only

Beoordeling:
7

hiMet als doelgroep jongeren en studenten is Hi een van de grotere spelers binnen de Nederlandse mobiele-telecom industrie. Hi zit op het mobiele netwerk van KPN, wat inhoudt dat je overal in Nederland goed bereik hebt, ook wat betreft 4G en 3G.

Bekijk en vergelijk hieronder de scherpste en goedkoopste Hi SIM Only abonnementen en aanbiedingen.

Over Hi SIM Only

 

Hi sim only

Hi is sinds 1996 een van de grotere mobiele telecomproviders van Nederland. Hi is een dochteronderneming van KPN, en richt zich met haar hippe commercials en vlotte uitstraling met name op jongeren en studenten. Hi biedt naast normale mobiele abonnementen (i.c.m. toestel) ook SIM Only abonnementen aan.

Hi & Bereik

Hi is een virtuele provider en maakt gebruik van het oude vertrouwde netwerk van KPN. Zo goed als heel Nederland wordt gedekt, wat inhoudt dat je zo goed als overal altijd bereik hebt via Hi. Naast bereik wat telefonie betreft ligt het dekkingspercentage wat betreft 2G, 3G en 4G ook hoog.

Hi & 4G

Sinds 2013 biedt Hi 4G internet aan in Nederland. Het 4G netwerk van Hi is gebaseerd op de antennes en het netwerk van KPN.

4G van Hi is relatief gezien vrij goed verspreid in Nederland en wordt zo goed als overal aangeboden. Volgens het onafhankelijke 4G dekkingstool van BesteProduct.nl heeft KPN het hoogste dekkingspercentage in Nederland wat 4G betreft. Indien je zeker wil weten of 4G internet ook in jouw regio wordt aangeboden, kun je het beste eerst via de dekkingskaart/dekking-check van Hi kijken in hoeverre 4G ook in jouw regio wordt aangeboden.

Met 4G van Hi kun je (volgens Hi) tot 50 Mb per seconde halen. Houd er wel rekening mee dat dit nogal kan afwijken in het praktijk.

Hi & Prijzen

De Hi SIM Only prijzen zijn noch duur noch goedkoop te noemen. De prijzen zijn gemiddeld indien je ze vergelijkt met de prijzen van de overige providers.

Een nadeel wat de Hi abonnementen betreft is dat zij tot zover geen onbeperkt bellen/SMS bundels aanbieden, terwijl dit momenteel wel in de opkomst is. Ook is het tot zover niet duidelijk of Hi onbeperkt bellen/SMS bundels zal bieden in de toekomst.

Hi Sim Only gebruikerservaringen

1 reviews Review schrijven
Johan oktober 2014
Pro's

Goede klantenservice, zit nu 2 jaar bij Hi

Con's

Dure bundels

Beoordeling:
7
Beoordeling: 7