Google bevestigt einde productie Nexus 5

Nexus 5 productie stopt

Een woordvoerder van Google heeft vandaag laten weten aan Techradar dat de productie van de Nexus 5 definitief op stop zal worden gezet.

Once they are gone, they’re gone

De woordvoerder laat verder weten dat de Nexus 5 ook zal verdwijnen uit de winkels nadat de productie is gestopt, en adviseert consumenten om er een zo snel mogelijk aan te schaffen indien ze nog interesse hebben erin. “Once they are gone, they’re gone, so we’d suggest people het them while they can”, aldus de woordvoerder.

De bevestiging is voortgekomen nadat een journalist bij Techradar contact opnam met Google over de rode en witte versies van de Nexus 5, welke sinds vandaag verdwenen zijn uit de Google Play Store.

Op=op

Momenteel is alleen de zwarte versie van de Nexus 5 beschikbaar in de Google Play Store. Ook wordt er op het moment van schrijven in de Play Store aangegeven dat beiden de 16GB en de 32GB versies niet op voorraad zijn.

De Nexus 5 is vooralsnog verkrijgbaar via Google Play en een aantal andere leveranciers. Wees er dus snel bij indien je één wilt aanschaffen.

Tags:

Reacties