HTC One Mini 2 in de winkel

Drie weken nadat de HTC One Mini 2 is aangekondigd is het toestel nu al te vinden in de eerste Nederlandse winkels.

HTC One Mini 2

De mini versie van de HTC One (M8) is met haar 4,5 inch beeldscherm lekker compact gebleven. Daarnaast biedt de HTC One Mini 2 wel alle gemakken van een topmodel. Het beeldscherm van de Mini 2 is iets groter dan zijn voorganger de HTC One Mini van vorig jaar. De resolutie van het scherm is gelijk gebleven met 720p HD (720 x 1280 pixels)

Het toestel beschikt over een 1,2 GHz quad-core processor en heeft 1 GB werkgeheugen. Het toestel draait direct op Android 4.4 Kitkat, hierdoor is het toestel niet alleen snel maar ook stabiel en energie zuinig.

Ook qua design is te zien dat de HTC One Mini 2 een mini versie is van de HTC One (M8). Het toestel heeft ook een aluminium uni-body behuizing gekregen en beschikt ook over BoomSound boxjes.

De camera van de One Mini 2 is zelfs wat beter dan de camera op de M8. In plaats van 4,1 MP beschikt dit kleinere model over een 13 MP camera. De frontcamera van het toestel is wel gelijk gebleven.

Specificaties

  • 4,5 inch scherm met resolutie van 720 x 1280 pixels
  • 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • Loopt op Android 4.4 KitKat met HTC Sense 6.0
  • 13-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voorop
  • 16 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart

De HTC One Mini 2 is zowel los als met abonnement te verkrijgen. Los is het toestel 393,- euro en je kunt het toestel al vanaf 25 euro per maand in combinatie met een abonnement gratis krijgen. Kijk hier voor de verschillende abonnementen in combinatie met dit toestel. Je kunt de HTC One Mini 2 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De grijze en gouden versies zijn al direct te verkrijgen. De zilveren versie laat nog even op zich wachten.

Tags:

Reacties