De release van de LG G3 eind juni

LG bevestigt dat de opvolger van de G2 snel zal worden uitgebracht. De G3 zal in ieder geval voor eind juni te koop zijn.

De Zuid-Koreaanse fabrikant geeft in de kwartaal cijfers aan de verkopen van de LG in het tweede kwartaal wil verhogen. In het kwartaalverslag wordt expliciet de LG G3 genoemd om dit te bereiken. Voor het eerst wordt door LG zelf de naam van de G3 genoemd, alhoewel het al duidelijk was dat er een opvolger voor de G2 zou komen.

Specificaties

De LG G3 zou volgens de geruchten een scherm met een zeer hoge qhd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels krijgen, wat een pixeldichtheid van 534 ppi oplevert. Daarnaast krijgt de LG G3 volgens de geruchten een 5,5 inch scherm. Zowel de G2, als de concurrenten Samsung HTC en Sony blijven allen onder de 5,5 inch.

De knoppen voor volume en ontgrendeling zullen zich weer aan de achterzijde van het toestel bevinden. Doordat de knoppen niet aan de zijkant zitten kan het toestel dunner zijn. De knoppen bevinden zich nog steeds onder de cameralens. Deze camera zou er een zijn met 13 MP.

Ook zou de LG voorzien zijn van een vingerafdrukscanner, net zoals de toestellen van Apple, HTC en Samsung. Waar deze zich op het toestel zal bevinden is nog niet bekend. Daarnaast zal het toestel ook stof- en waterdicht worden.

Tags:

Reacties