Nokia 220 nu te koop

Nokia 220 release

Vanaf vandaag is de simpele Nokia 220 te koop bij verschillende webwinkels. Het toestel kost maar een paar tientjes en is een van de goedkoopste telefoons dat internet aanbiedt. De Nokia 220 is te verkrijgen met abonnement vanaf al 11 euro per maand. Als los toestel is hij te verkrijgen vanaf € 38,99.

Deze Nokia is een van de goedkoopste telefoons die een verrassend compleet pakket biedt. De 220 beschikt Facebook en Twitter, en biedt ook ondersteuning voor Whatsapp. Wel zal het internet wat trager werken dan op andere toestellen. Het toestel is namelijk niet voorzien van 3G of Wifi en heeft alleen ondersteuning voor 2G.

Specificaties

Dit goedkope telefoontje is voorzien van een 2,4 inch scherm en heeft aan de achterkant een 2 MP camera zitten. DIt toestel kan gebruik maken van internet en is voorzien van enkele apps, waaronder Facebook en Twitter. Daarnaast biedt het toestel enkele games aan van Gameloft, zoals Asphalt 6.Het toestel is daarnaast ook stof- en spatwaterdicht. En zoals gewend van een toestel van Nokia gaat de batterij behoorlijk lang mee. Het toestel is te koop in verschillende kleuren, waaronder rood, wit en zwart.

Het toestel is ook te verkrijgen in een een dual-sim variant, de origineel genaamde Nokia 220 Dual SIM.

Tags:

Reacties