Hoe bescherm je jouw iPhone SE?

Al tijdens de lancering van de iPhone SE gaf Apple al aan dat het beschermen van jouw data en privacy hoog in de vaandel van het bedrijf staan. Volgens Tim Cook, de president van Apple Inc., heeft het bedrijf zelfs de verantwoordelijkheid om zijn gebruikers te ondersteunen bij het afschermen van de persoonlijke data.

De Amerikaanse overheid heeft zelfs een rechtszaak tegen Apple aangespannen omdat het bedrijf de persoonlijke data van een iPhone gebruiker niet wil vrijgeven. Dus wat betreft het beschermen van jouw data en privacy zit het wel redelijk goed. Maar hoe zit het nu met de bescherming van jouw toestel? Natuurlijk zijn er tal van prachtige iPhone SE hoesjes die jouw toestel tegen het fysieke geweld van de buitenwereld kunnen beschermen. Maar mocht jouw toestel, ondanks al jouw voorzorgen toch beschadigd raken, dan kan je aankloppen bij de eerste echte Nederlandse iPhone kliniek.

Dagelijkse routine

De iPhone is een vast onderdeel van jouw dagelijkse leven. Eigenlijk is het jouw persoonlijke assistent die allerhande taken voor jou kan verrichten. Zo blijf je constant in contact met jouw vrienden via de sociale media en de instant messengers, zorgt de digitale agenda dat je geen afspraak kunt vergeten en kan je op elk moment van de dag ook de broodnodige informatie raadplegen. Eigenlijk is jouw iPhone zo langzamerhand een bepalende factor in jouw dagelijkse routine geworden. Gebruikers, bij wie de iPhone niet meer functioneert, zie je dan ook doelloos over straat zwerven en soms zelfs paniekaanvallen krijgen. De gehele dagelijkse routine is ontregeld.

 Schade aan jouw iPhone

Wat kan je doen als jouw iPhone, ondanks het gebruik van beschermende hoesjes, is beschadigd? Natuurlijk kan je met jouw toestel naar de eerste beste reparateur op zoek gaan. Echter kan zo’n reparatie knap prijzig zijn terwijl je niet eens de garantie hebt dat jouw toestel ook weer zal werken. In elk gerenommeerd winkelgebied tref je diverse reparatiezaakjes aan die jouw toestel kunnen repareren. Echter, omdat er zoveel verschillende toestellen in de markt te vinden zijn, zullen niet al deze reparateurs de beschikking hebben over de specifieke kennis die nodig is om een iPhone goed te repareren. Raadpleeg daarom eerst de site van dat bedrijf op internet, probeer referenties van hun klanten te vinden en kijk welke reparateur gespecialiseerd is in de iPhone. Voordat je dan actie onderneemt moet je dan natuurlijk ook de prijzen en de voorwaarden vergelijken. Dus als je jouw huiswerk goed hebt gedaan, kun je aankloppen bij een gespecialiseerde reparateur die jouw iPhone dezelfde dag weer werkend kan krijgen. En als je geluk hebt…..scoor je daar zelfs een bakkie koffie!

Tags:

Reacties