De grootste keuze?

Sinds 10 september is de webshop mobiel.nl geopend voor wie het grootste aanbod aan smartphones en abonnementen wil kunnen doorzoeken.

De webshop is geopend omdat Studentmobiel dit jaar haar naam veranderde naar Mobiel.nl. Je kunt er van A tot Z alle nieuwste smartphones met of zonder abonnement vinden en deze vergelijken met andere providers.

Overzicht

Mobiel.nl kent veel voordelen. Allereerst presenteren ze het meest relevante aanbod van smartphones en diverse sim only abonnementen. De webshop is helemaal van deze tijd, omdat het overzichtelijk en snel is. Je kunt er bij elk toestel recente reviews vinden. Daarnaast kun je ook allerlei accessoires voor je telefoontoestel vinden. Je kunt bovendien gemakkelijk online betalen. Sim-only abonnementen zijn er ook te vinden.

Groeiend bedrijf

De naamsverandering van Studentmobiel naar mobiel.nl had een logische reden. Het bedrijf is de laatste jaren zo gegroeid, dat de klantenkring ver buiten die van alleen studenten reikt. Hoewel de webshop vernieuwd is, gaan de ondernemers door met een hoop ervaring van Studentmobiel. Ze hopen dat mobiel.nl de grootste aanbieder van smartphones en abonnementen zal worden.

Reacties