Samsung Galaxy A7

vanaf
€ 0,-
Beoordeling:
8

De Samsung Galaxy A7 is met zijn 5,5 inch scherm een directe concurrent van de populaire iPhone 6 Plus.

Geïnteresseerd in de Samsung Galaxy A7? Bekijk & vergelijk hieronder de scherpste en goedkoopste Samsung Galaxy A7 Compact abonnementen & aanbiedingen. O.a. verkrijgbaar met Vodafone, T-Mobile en Hi.

Samsung Galaxy A7 review

Nieuwe Samsung Galaxy A series

Samsung introduceerde vorig jaar uit het niets de Samsung Galaxy Alpha: een prachtige smartphone met een 4,7 inch scherm, en metalen frame en tegelijkertijd is de smartphone superdun. Het bedrijf heeft onlangs een aantal nieuwe smartphones toegevoegd aan de nieuwe Alpha lijn, namelijk de Galaxy A7, A5, en A3. De A7 is het grootste model en beschikt over een 5,5 inch scherm.

 

Samsung Galaxy A7 prijzen

De Samsung Galaxy A7 heeft een adviesprijs van € 509,- (losse toestelprijs). We verwachten dat de prijs van het toestel zal dalen zodra de Samsung Galaxy S6 verschijnt.

 

Samsung Galaxy A7 abonnementen & aanbiedingen (Vodafone, T-Mobile & Tele2)

Samsung Galaxy A7 abonnementen en aanbiedingen Tot zover zijn de abonnementsprijzen van de Samsung Galaxy A7 onbekend. Zodra het nieuwe toestel uitkomt plaatsen wij op deze pagina de scherpste en goedkoopste Samsung Galaxy A7 abonnementen, aanbiedingen en prijzen, met onder andere Vodafone, T-Mobile en Hi, zowel 1 jaar als 2 jaar.

Wil je direct op de hoogte worden gesteld over de Samsung Galaxy A7 abonnementen? Schrijf je dan bovenaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. Zodra de smartphone beschikbaar is versturen wij een nieuwsbrief met de scherpste en goedkoopste prijzen.

  • Samsung Galaxy A7 + Vodafone abonnement: Onbekend
  • Samsung Galaxy A7 + T-Mobile abonnement: Onbekend
  • Samsung Galaxy A7 + Tele2 abonnement: Onbekend
  • Samsung Galaxy A7 + Telfort abonnement: Onbekend

Laatste update: 03-01-2015

 

Samsung’s budget mid-range smartphone

Gezien de Galaxy A7 een even grote scherm heeft als de iPhone 6 Plus van Apple, is het onontkoombaar dat de Galaxy A7 een directe concurrent / alternatief van de iPhone 6 Plus zal worden genoemd. Samsung’s vlaggenschip van dit jaar is tot zover nog niet geïntroduceerd, dus tegen de tijd dat de Galaxy S6 verschijnt zal dit een prima alternatief moeten zijn.

“De Galaxy A7 is gericht op de budget-markt”

De Galaxy A7 is gericht op consumenten binnen de budget-markt, waardoor het ook niet gek is dat de smartphone geen high-end smartphone is. Zo beschikt de telefoon over een relatief kleine 2,600mAh batterij, en wordt geleverd met Android 4.4 KitKat terwijl de meeste nieuwe smartphones worden ondersteund door Lollipop. Verder beschikt de smartphone over dual-SIM, iets wat populair blijkt te zijn in regio’s als China en Rusland.

samsung-galaxy-a7-1

Met een dikte van slechts 6,3mm, een scherm van 5,5 inch en de mid-range prijs is de Galaxy A7 interessant voor een relatief groot groep consumenten. Telefoons worden alsmaar dunner en dunner, niet omdat het interessant is voor de meeste consumenten in onze dagelijkse gebruik, maar omdat wij het zien als een belangrijke feature. Samsung heeft onder andere hierom ervoor gezorgd dat de nieuwe smartphones van de Alpha lijn voldoen aan dit wens. Verder geeft het ons een hint over wat we kunnen verwachten van Samsung’s nieuwe vlaggenschip smartphone.

Specs

Wat de specs betreft beschikt de Samsung Galaxy A7 over dezelfde specs en features als de Galaxy A5 en de Galaxy A3. Een aantal ‘premium’ features zijn de Auto Selfie en Ultra Wide shot features, waarmee het mogelijk is om extra brede selfie foto’s te schieten door te zwaaien naar de camera. De camera aan de voorkant is een 5 megapixel camera.

Verder beschikt de smartphone over ‘Always Clear Voice Auto Control’. Hiermee worden omgevingsgeluiden onderdrukt zodat beide partijen elkaar beter kunnen verstaan.

Uiteraard is de Samsung Galaxy A7 verder uitgerust met de standaard functies die je verwacht op nieuwe smartphones. De A7 wordt ondersteund door 4G, beschikt over Bluetooth en NFC, waarmee het ook mogelijk is om contactloos te betalen.

samsung-galaxy-a7-2 samsung-galaxy-a7-3

De Samsung Galaxy A7 wordt ondersteund door een Exynos 5000 chipset (quad-core processor), een variant van de Qualcomm Snapdragon 215. Aan de achterkant is er een 13MP camera te vinden met daarnaast een LED flitser. Verder beschikt de A7 over 16GB aan interne geheugen, welke kan worden uitgebreid tot maar liefst 64GB via een microSD. Wat RAM geheugen betreft beschikt de telefoon over 2GB RAM.

Samsung Galaxy A7 video

Samsung Galaxy A7 gebruikerservaringen

1 reviews Review schrijven
Vincent maart 2015
Pro's

Beste concurrent van de iPhone 6 plus

Con's

geen

Beoordeling:
8
Beoordeling: 8
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief, en ontvang de scherpste en goedkoopste mobiele aanbiedingen & de laatste telecomnieuws.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!

Sim-only

Bekijk en vergelijk de scherpste en goedkoopste SIM Only aanbiedingen »

Top tien telefoons
Samsung Galaxy S7
Vergelijk prijzen
10
Samsung Galaxy S6
Vergelijk prijzen
iPhone 6
Vergelijk prijzen
9,5
iPhone 6 Plus
Vergelijk prijzen
9,2
Samsung Galaxy S5
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Note 4
Vergelijk prijzen
8,6
iPhone 5s
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Alpha
Vergelijk prijzen
7,5
Nokia Lumia 930
Vergelijk prijzen
8,4
Samsung Galaxy A7
Vergelijk prijzen
8
Laatste nieuws

Samsung Galaxy S21: een goed begin van 2021

Hoe laad je jouw telefoon het beste op?

Waar let je op bij een reparatiewinkel?

eSim, de simkaart van de toekomst?

Hoeveel opslaggeheugen heeft mijn smartphone nodig?