OnePlus 3

De OnePlus 3 zal op 15 juni onthuld worden.

Als eerst op de hoogte worden gesteld over de OnePlus 3? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief hieronder. Zodra de telefoon uitkomt, versturen wij een mail met de prijzen en abonnementen & aanbiedingen van de OnePlus 3.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!
verwacht:
14 juni
2016
OnePlus 3 abonnement

 

OnePlus 3 release

Het bedrijf OnePlus heeft officieel laten weten dat de OnePlus 3 onthuld zal worden op 14 juni. Het bedrijf heeft ook laten weten dat de telefoon een aantal uur na de officiële launch verkrijgbaar zal zijn. Alle OnePlus telefoons tot zover waren slechts verkrijgbaar via een invite: dit geldt echter niet meer voor de OnePlus 3. De telefoon zal voor iedereen verkrijgbaar zijn.

Wanneer de OnePlus 3 verkrijgbaar zal zijn in de Nederlandse webshops is vooralsnog onbekend. We verwachten dat dit binnen 3 a 4 weken gebeurt na de OnePlus 3 release.

OnePlus 3 abonnementen & aanbiedingen

De OnePlus smartphones waren tot nu toe altijd slechts los verkrijgbaar via een invite systeem. De OnePlus 3 zal zonder invite beschikbaar zijn voor iedereen, de kans is daarom ook groot dat de OnePlus 3 verkrijgbaar zal zijn met verschillende abonnementen.

Als we uitgaan van de initiële prijs van de OnePlus 2, namelijk € 319 los, zal de OnePlus 3 gratis verkrijgbaar zijn met vrij goedkope abonnementen en aanbiedingen. Ook een 1 jaar OnePlus 3 abonnement zal betaalbaar zijn. Zodra de telefoon uit komt, kun je bovenaan de pagina alle OnePlus 3 abonnementen en aanbiedingen vergelijken (1 jaar en 2 jaar).

 • OnePlus 3 + Vodafone abonnement: Onbekend
 • OnePlus 3 + T-Mobile abonnement: Onbekend
 • OnePlus 3 + Tele2 abonnement: Onbekend
 • OnePlus 3 + Telfort abonnement: Onbekend

OnePlus 3 prijzen

De prijs van de OnePlus 3 is tot zover onbekend. De OnePlus telefoons staan bekend om de (relatief) goedkope prijs en de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. De OnePlus 2 kostte € 319,- toen deze uit kwam. We verwachten daarom ook dat de OnePlus 3 een prijskaart zal hebben van € 319,- (losse toestelprijs).

OnePlus 3 design

Designtechnisch leken de OnePlus One en de OnePlus 2 erg veel op elkaar, maar de OnePlus co-founder Carl Pei heeft al aangegeven dat de OnePlus 3 in een nieuw jasje zal worden gestoken.

In mei lekte een best wel overtuigende render van de OnePlus 3 uit. De design van de OnePlus 3 lijkt wat op de HTC 10, met een zeer dunne licht gebogen metalen body in het zilver met antennebanden aan de boven- en onderkant. Neem maar zelf een kijkje hieronder.

OnePlus 3 render

Eerde werd er ook marketing materiaal gelekt van de OnePlus 3, waaronder een afbeelding met een smartphone. De smartphone lijkt verdacht veel op de render hierboven, dus de kans is vrij groot dat het hier gaat om de OnePlus 3.

OnePlus 3 marketing lek

OnePlus 3 specs

De regelgevend agentschap van China heeft de specificaties van de OnePlus 3 vrijgegeven, en gezien het gaat om een officiële overheidsinstantie gaat het hoogstwaarschijnlijk om correcte informatie. We kunnen ons nu al dus verheugen op een OnePlus 3 met een :

 • 2,15GHz quad-core Snapdragon 820 processor
 • 4GB RAM
 • 5,5 inch 1080 x 1920 scherm
 • 16MP camera aan de achterkant
 • 8MP selfie camera
 • 64GB aan opslagruimte
 • Android Marshmallow
 • 3000 mAh batterij

Wat de camera betreft wijzen de lekken op een 16MP camera en een 8MP selfie camera. OnePlus heeft ook al een aantal afbeeldingen laten zien die geschoten zijn met de 16MP camera van de OnePlus 3. Alle foto’s zien er geweldig en scherp uit: de camera is dus dik in orde.

Uit de gelekte informatie blijkt ook dat de OnePlus 3 in twee varianten zal komen: namelijk een 32GB versie en een 64GB versie. Dit betekent dat er geen 16GB OnePlus smartphones zullen uitkomen zoals we altijd gewend waren.

Uit een andere benchmarking bron bleek dat de OnePlus 3 ook over NFC zal beschikken, iets wat OnePlus 2 en OnePlus X gebruikers altijd gemist hebben. Verder zal de OnePlus 3 volgens een ander gerucht beschikken over de VOOC snel-oplaad technologie van Oppo. Als dit gerucht klopt, betekent dit dat de nieuwe smartphone van 0% naar 100% opgelaad kan worden in slechts een kwartier.

Reacties

 • Sensini

  “Uit een andere benchmarking bron bleek dat de OnePlus 3 ook over NFC zal beschikken, iets wat OnePlus gebruikers altijd gemist hebben op eerdere smartphones”

  De onePlus One had wel gewoon NFC. De OnePlus 2 en de OnePlus X niet…..

  • http://www.toptienmobiel.nl/ Toptienmobiel.nl

   Je hebt volkomen gelijk! Wordt z.s.m. aangepast. Bedankt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief, en ontvang de scherpste en goedkoopste mobiele aanbiedingen & de laatste telecomnieuws.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!

App reviews
Monument Valley: game review
Monument Valley: game review

Platform: iOS, Android

Prijs: €3,59

Lees onze review
Top tien telefoons
Samsung Galaxy S7
Vergelijk prijzen
10
Samsung Galaxy S6
Vergelijk prijzen
iPhone 6
Vergelijk prijzen
9,5
iPhone 6 Plus
Vergelijk prijzen
9,2
Samsung Galaxy S5
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Note 4
Vergelijk prijzen
8,6
iPhone 5s
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Alpha
Vergelijk prijzen
7,5
Nokia Lumia 930
Vergelijk prijzen
8,4
Samsung Galaxy A7
Vergelijk prijzen
8
Laatste nieuws

Samsung Galaxy S21: een goed begin van 2021

Hoe laad je jouw telefoon het beste op?

Waar let je op bij een reparatiewinkel?

eSim, de simkaart van de toekomst?

Hoeveel opslaggeheugen heeft mijn smartphone nodig?

Sim-only

Bekijk en vergelijk de scherpste en goedkoopste SIM Only aanbiedingen »