Telfort is gestopt met toestellease en gestart met toestelbundel

Telfort

Telfort is vanaf vandaag begonnen met het verkopen van hun nieuwe abonnementen. Vanaf vandaag zijn de Toestelbundels te verkrijgen.

De provider had ongeveer een week geleden aangegeven te stoppen met toestellease. Nu is elk toestel dat je bij je abonnement krijgt weer direct van jou.

Complete einde toestellease

Telfort heeft de afgelopen twee jaar alleen abonnementen aangeboden met toestellease, vanaf vandaag met de nieuwe toestelbundels neemt Telfort als laatste afscheid van toestellease. In 2012 kwam KPN met toestellease op de proppen, al snel namen de dochters van KPN, Hi en Telfort, dit over. Lees meer over de keus om te stoppen met toestellease hier.(naar artikel van 29 april-telfort stopt met toestellease)

Nieuwe abonnementen van Telfort

Telfort’s nieuwe abonnementen lijken veel op het oude vertrouwde Telfort, waarbij je zelf je bundel kunt samenstellen. Je hebt de keus uit verschillende hoeveelheden belminuten, smsjes en internet. Daarnaast kan gekozen worden voor een 4G-bundel voor 5 euro per maand. Deze abonnementen kun je bij telfort zowel sim-only als met telefoon afsluiten. Kies je voor een telefoon bij je abonnement dan zul je een toestelbundel krijgen. De prijs voor je toestelbundel hangt dan af van het toestel dat je bij je abonnement kiest. Voor een simpel en goedkoop toestel betaal je minimaal 4 euro per maand extra. De maximale prijs van de toestelbundel ligt op 55 euro per maand.

Tags:

Reacties