Microsoft’s eerste Lumia smartphone komt op 11 november

Microsoft zal haar eerst Lumia telefoon onthullen op 11 november, aldus een korte post op de officiële Nokia Conversations blog.

“want to see #morelumia?

De nieuwe smartphone wordt hoogstwaarschijnlijk gebrand onder de naam Microsoft, in plaats van het oude vertrouwde Nokia brand. De post op de Nokia blog zegt verder niets over de desbetreffende smartphone: het enige wat de post ons vraagt is “want to see #morelumia?”, en er wordt verwezen naar 11 november.

Naast de blogpost wordt er in een teaser op de Facebook pagina “Big on experiences” aangegeven. Gaat het hier om een smartphone met een grote beeldscherm? Of een groot aantal megapixels? Hier komen we de volgende week achter.

Tot zover is het onduidelijk hoe Microsoft de Lumia reeks zal branden. Microsoft heeft de Twitter pagina van Nokia gere-brand naar Lumia, terwijl de Facebook pagina nog steeds onder Nokia opereert. Eind oktober bracht Microsoft een nieuwe Lumia toestel uit, onder de brand Microsoft Lumia. Hoogstwaarschijnlijk zal dit ook gelden voor de nieuwe smartphone die op 11 november onthuld zal worden.

Sinds dat Microsoft het bedrijf Nokia heeft overgenomen, wachten we nog steeds op een Lumia smartphone met een 41-megapixel camera die de verouderde Lumia 1020 zal vervangen.

Tags:

Reacties