Microsoft Lumia met een enorme camera bult?

Onbekende microsoft lumia?

Microsoft is kennelijk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe Lumia smartphone met aan de achterkant een enorme camera bult.

De camera aan de achterkant blijkt even groot of net wat groter te zijn dan de 41-megapixel camera van de Lumia 1020. De gelekte foto’s zijn afkomstig van een Chinese veilingssite. Op de site wordt het toestel geïdentificeerd als de Nokia RM-1052, en zou draaien op Windows Phone 8.1 en zou beschikken over 2GB RAM en een 5 inch 1080p scherm. Het meest opvallende aan de smartphone is de enorme bult aan de achterkant, welke dient als camera.

De mysterieuze Lumia zou ook de geannuleerde Nokia McLaren kunnen zijn

Alhoewel het mogelijk is dat het hier gaat om een fake, zijn er een aantal kenmerken te zien waardoor het lijkt op een prototype. Aan de achterkant zien we mysterieuze prototype tekst, en de handset ziet het over het algemeen onvoltooid uit.

De carrosserie lijkt van aluminium gemaakt te zijn, en aan de onderkant van de telefoon is er een plastic strip te vinden (antenne?). Nokia heeft een dergelijke strip ook gebruikt voor de Lumia 515, en de aluminium body zagen we eerder op de Lumia 925.

De mysterieuze Lumia zou ook de geannuleerde Nokia McLaren kunnen zijn, welke zou beschikken over Kinect-achtige Windows Phone gestures. Microsoft is vooralsnog bezig met het onderzoeken en optimaliseren van haar nieuwe 3D-Touch technologie.

Zodra we meer weten over deze Lumia plaatsen we een update.

Tags:

Reacties