Motorola Moto E op 13 mei onthuld

Moto E

De nieuwe budgetsmartphone de Moto E van Motorola wordt waarschijnlijk op 13 mei onthuld in London tijdens een persconferentie. De uitnodigingen voor deze persconferentie zijn gisteravond verstuurd, aldus Slashgear.

Motorola beloofde met een smartphone te komen waarvan de prijs voor iedereen aantrekkelijk zou zijn. De Moto E zal de opvolger zijn van de Moto G.

Specificaties

De voorganger van de Moto E, de Moto G, is op het moment in zijn prijsklasse de beste keus. Het toestel kost minder dan 200 euro en je krijgt een toestel met een quad-core processor, de nieuwste versie van Android en een 4,5 inch scherm! De opvolger zal over een iets kleiner scherm beschikken, namelijk een van 4,3 inch.

Uit de geruchten en uitgelekte specifiacties zou de Moto E een vrij dun toestel zijn, van maar 6,2 mm dik. Hiermee zou dit toestel een van de dunste smartphones van het moment zijn! Daarnaast zal de Moto E voorzien zijn van een dual-core processor. Daarnaast zou het toestel beschikken over Android 4.4 en een 5MP camera. De exacte prijs van het toestel is nog niet bekend, maar hoogst waarschijnlijk zal de toestelprijs een aantal tientjes onder zijn voorganger liggen.

Reacties