De mooiste smartphones van 2018

Als het gaat om smartphones was 2017 natuurlijk een geweldig jaar. Onder aanvoering van Samsung en Apple, hebben de talloze producenten van smartphones hun uiterste best gedaan om ons te verleiden met de allernieuwste technische snufjes.

We hebben nu de beschikking over smartphones met de meest dunne en heldere schermen ooit, camera’s die uitstekende foto’s maken en batterijen die nu langer meegaan dan 24 uur. Maar wat nog belangrijker is, de meeste producenten maken vaker gebruik van reguliere componenten waardoor je bij meer specialisten, zoals de Therepairhouse.com, terecht kan als jouw smartphone gerepareerd moet worden. Wij hebben de drie mooiste en beste smartphones van dit moment even op een rijtje gezet.

Samsung Galaxy S9 Plus

De Samsung Galaxy S9 Plus werd in maart van dit jaar gelanceerd. Het is een redelijk grote smartphone die eigenlijk het beste, van wat er op de smartphonemarkt beschikbaar is, te bieden heeft. Het heeft een Super AMOLED 6,2-inch scherm (Resolutie: 1440 x 2960 pixels) dat als beste getest is en heeft één van de beste camera’s (Dual 12MP aan de achterzijde en 8MP aan de voorzijde) die momenteel op de markt beschikbaar zijn. De Galaxy S9 Plus is verder uitgerust met een Snapdragon 845 / Exynos 9810 2.90GHz processor, 6GB Ram en 64 of 128GB ROM geheugen. Dus als je op zoek bent naar een multifunctionele smartphone met een prachtig disign, dan is de Galaxy S9 Plus de keuze voor jou.

Apple iPhone X

De iPhone X is een opnieuw ontworpen Apple smartphone waar de iFans al geruime tijd op zaten te wachten. De iPhone X heeft een geheel nieuw design, maar is volgens de meeste iPhone liefhebbers de beste iPhone die ooit is gemaakt. Deze smartphone is uitgerust met een uitstekend OLED-scherm van 5,8 inch (Resolutie: 1125×2436 pixels). De camera’s op de iPhones zijn altijd fantastisch geweest, en dat is bij de iPhone X niet anders. De camera op de X (12MP aan de achterzijde en 7MP aan de voorzijde) is vaak verbluffend en levert foto’s met veel details. Verder is de iPhone X uitgerust met een A11 Bionic processor, 3GB RAM en 64 of 256GB ROM geheugen. Als je jezelf wilt trakteren op een high-end handset dan is de iPhone X toch wel de juiste keuze.

Google Pixel 2 XL

Eigenlijk draait alles bij de Pixel 2 XL om camera dat een breder kader en een groter scherm biedt voor het bekijken van allerlei soorten inhoud. Deze smartphone bevat een ruim 6-inch OLED scherm (Resolutie: 1440 x 2880 pixels) dat uitermate geschikt is voor gaming en video-weergave. De camera’s op de Pixel 2 XL zijn verbluffend goed (Achterzijde 12MP en voorzijde 8MP) waarmee fantastisch foto’s mee geschoten kunnen worden. Vooral in omstandigheden met weinig licht presteert de camera werkelijk uitstekend. Verder is de Pixel 2 XL uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 835 2,35GHz processor, 4GB RAM en 64 of 128GB ROM geheugen. Voor de echte foto en sociale media fanaten is de Google Pixel 2 XL de enige juiste keuze. Vooral het prachtige design en de uitstekende prestaties zullen de mobiele multimedia gebruikers zeker aanspreken.

Technische ondersteuning

Natuurlijk bieden Samsung, Apple en Google een goede technische ondersteuning voor hun smartphones. Hierbij bieden zij een standaard garantie die natuurlijk uitgebreid kan worden met extra service modules. Aan de andere kant kan je, na de garantieperiode, beter gebruik maken van een betrouwbare reparateur die uitsluitend gebruik maakt van de originele onderdelen. Het voordeel van een lokale reparateur is dat de telefoon reparatie redelijk snel plaats zal vinden, meestal klaar terwijl je erop wacht.

Reacties