Waarom zal je een hoesje voor jouw iPhone gebruiken?

Smartphones is inmiddels geheel geïntegreerd in ons dagelijks leven. We gebruiken ze om te kunnen communiceren, spelletjes te spelen, muziek te luisteren, video te bekijken en onze sociale activiteiten vast te leggen. Waar we vroeger de smartphone achteloos in onze broekzak konden steken, worden ze nu als maar groter en groter. Maar er is hoop voor degenen die niet constant met de grote smartphone in de hand willen lopen.

Zo biedt een iPhone wallet case geweldige mogelijkheden om jouw manier van leven te stroomlijnen en te organiseren. Het scherm wordt optimaal beschermd en je krijgt extra opbergmogelijkheden voor jouw geld en creditcards. Maar er zijn nog meer redenen waarom je een beschermhoesje voor jouw iPhone moet aanschaffen. Zelfs voor de laatste iPhone 7 zijn er talloze hoesjes beschikbaar.

Stijl

Een mooie en degelijke iPhone 7 hoesje kan een bijdrage leveren aan jouw modieuze ‘look’. Zo is de iPhone Wallet case in verschillende materialen zoals leer, hard en zacht kunststof en zelfs in linnen, hout of karton. Maar ook de standaard iPhone hoesjes, die meestal van rubber of siliconen zijn gemaakt, kunnen bijdragen aan jouw modieuze uitstraling.

Bescherming

Zowel de rubberen bumpers, de standaard smartphone hoesjes als ook de wallet case bieden extra bescherming voor jouw iPhone. Natuurlijk blijft de kans bestaan dat jouw iPhone wordt beschadigd als je hem op een harde ondergrond laat vallen. Maar door een bumper of een hoesje te gebruiken, verklein je de kans op beschadigingen aanzienlijk. Hiernaast zal een smartphone hoesje betere bescherming bieden tegen stof en vocht.

Variatie

In het verleden waren er smartphones op de markt die geleverd werden met backplates in verschillende kleuren. Hiermee had je de mogelijkheid om praktisch iedere dag van de week een andere kleur smartphone op zak te houden. Door het gebruik van meerdere smartphone hoesjes kan je natuurlijk ook jouw smartphone aanpassen aan de stijl van de dag.

Betere grip

In veel gevallen zorgt een bumper of een telefoonhoesje er voor dat je een betere grip hebt op jouw smartphone. Als je zweterige handen hebt zal een smartphone gemakkelijk uit jouw handen kunnen glippen. En als jouw iPhone dan uit jouw handen op het harde asfalt of in de foodprocessor valt, heb je een groot probleem!

Batterij

Er zijn ook een aantal iPhone hoesjes op de markt die voorzien zijn van een extra batterij. Ik moet toegeven dat deze hoesjes aan de dikke kant zijn. Maar aan de andere kant biedt een dergelijke batterijhoes veel voordelen voor de intensieve gebruiker. Zo kan je de batterij duur van jouw iPhone verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Kan je eindelijk eens ongestoord met jouw grote liefde bellen want je hebt natuurlijk al een abonnement met onbeperkt bellen.

Tags:

Reacties