Werk aan je gezondheid met deze sport apps

Het terrasseizoen is verleden tijd, dus het is nu weer tijd om op onze gezondheid te letten. In dit artikel lees je wat de beste gezondheids- en sport apps zijn volgens sim only aanbieder Simyo. Daarmee ben je binnen de kortste keren weer fit en klaar om de winter te overleven.

Wat levert gezonder leven je eigenlijk op?

Zoek je dat broodnodige stukje extra motivatie om gezonder te leven? Door vaker te sporten en te letten op je voeding word je onder andere vitaler. Je krijgt meer energie en een beter humeur. Ook zal je bloedcirculatie beter zijn, wat leidt tot gezondere organen en een beter brein. Ja, je leest het goed: sporten maakt je slim! Ook slaap je beter en krijg je een mooiere huid.

De beste sport apps

Dat zijn genoeg redenen om lekker te gaan sporten, toch? Hieronder bespreken we drie apps die je op weg helpen. Je kunt deze downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

RunKeeper: voor rennen en fietsen

Deze app zorgt ervoor dat je na afloop precies weet hoeveel kilometer je hebt gefietst of gerend. Ook maakt RunKeeper een inschatting van hoeveel calorieën je verbrandt. Daarvoor geef je vooraf je leeftijd, lengte en gewicht door. Een nuttige toevoeging aan de app zijn de trainingsschema’s. Deze helpen je jouw uitgekozen sportdoelen te bereiken.

Sworkit: een work-out is zo gedaan

Deze fitness app heeft verschillende trainingsschema’s die niet meer dan vijf minuten van je tijd innemen. Zo is de drempel om te gaan sporten lekker laag en kom je ook tijdens een drukke werkdag aan je portie lichaamsbeweging!

Runtastic SixPack Abs: handige instructies en lekker oefenen

Deze fitness app helpt je met het uitvoeren van oefeningen. Het handige hieraan is dat je ook als beginner met deze app uit de voeten kan. Als je niet weet hoe een bepaalde oefening moet, instrueert Runtastic je haast net zo goed als een echte coach.

Wat is de beste fitness band?

Ter ondersteuning kun je tijdens het sporten ook een fitness band gebruiken. Zo weet je nóg beter wat je resultaten zijn. Ben je benieuwd naar wat de beste fitness bandjes zijn? Op het Simyo Blog lees je wat de drie beste fitness bandjes zijn én bespreken we nog een aantal handige gezondheids-apps.

Tags:

Reacties