Samsung Galaxy Note 7

Alhoewel er tot zover weinig bekend is over de telefoon, verwachten we spoedig de komst van de Galaxy Note 7.

Als eerst op de hoogte worden gesteld over de Note 7? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief hieronder. Zodra de telefoon uitkomt, versturen wij een mail met de Samsung Galaxy Note 7 abonnementen, aanbiedingen & prijzen.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!
verwacht:
15 augustus
2016
Samsung Galaxy Note 7 abonnement

 

Samsung Galaxy Note 7 release

Tot zover heeft Samsung zich nog niet uitgelaten over de komst van de Samsung Galaxy Note 7. Gezien het aantal geruchten omtrent de nieuwe phablet verwachten we echter wel dat er dit jaar nog een officiële release zal plaats vinden. Wat de naam van de phablet betreft: we verwachten dat Samsung deze de Galaxy Note 7 zal noemen. De Galaxy Note 6 heeft nooit bestaan, echter zijn de populairste smartphones van dit moment, namelijk de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge van de 7 series. Ook komt de iPhone 7 binnenkort op de markt. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat de nieuwe Note ook onder de 7 serie valt.

Daarnaast is er op 11 juni een teaser gelekt die duidt op de naam Samsung Galaxy Note 7. In de teaser afbeelding zien we ook een edge scherm, zoals we die kennen van de Galaxy S7 Edge en de Galaxy S6 Edge. Dit in combinatie met de woordspeling “Write on the Edge of Something Great” zegt wat ons betreft genoeg.

Samsung Galaxy Note 7

De releasedatum van de Samsung Galaxy Note 7 is vooralsnog onbekend. We verwachten dat de nieuwe phablet van Samsung in juli onthuld zal worden, waarna de verkoop van het toestel spoedig zal volgen (waarschijnlijk augustus).

Samsung Galaxy Note 7 abonnementen & aanbiedingen

Tot zover zijn de Samsung Galaxy Note 7 abonnementsprijzen onbekend. Over het algemeen liggen de Note prijzen aan de dure kant: de verwachting is daarom ook dat de Galaxy Note 7 abonnementen duurder dan gemiddeld zal zijn. We verwachten dat de Galaxy Note 7 gratis zal zijn in combinatie met een 2 jarig abonnement waarbij je rond de € 45,- per maand betaalt. Zodra de telefoon in de winkels ligt kun je op deze pagina alle Samsung Galaxy Note 7 abonnementen en aanbiedingen vergelijken.

Met een 1 jaar abonnement zal de Samsung Galaxy Note 7 uiteraard wat duurder zijn.

 • Samsung Galaxy Note 7 + Vodafone abonnement: Onbekend
 • Samsung Galaxy Note 7 + T-Mobile abonnement: Onbekend
 • Samsung Galaxy Note 7  + Tele2 abonnement: Onbekend
 • Samsung Galaxy Note 7 + Telfort abonnement: Onbekend
 • Samsung Galaxy Note 7 + KPN abonnement: Onbekend

Samsung Galaxy Note 7 prijzen

De prijzen van de Note phablets liggen altijd wel aan de dure kant door de hoge productiekosten. Het gaat namelijk wel om een high-end smartphone. De eerdere Note smartphones hadden altijd een prijskaartje van circa € 799,- (adviesprijs), we verwachten daarom ook dat de Galaxy Note 7 prijs rond de € 799,- zal zijn zodra deze wordt uitgebracht.

Samsung Galaxy Note 7 design

De smartphones uit de Note series worden ook wel phablets genoemd. Een phablet is een toestel tussenin een tablet en een telefoon (phone + tablet). De Note telefoons zijn wat groter dan hedendaagse flagship telefoons als de Galaxy S7 en worden over het algemeen bediend met twee handen. Verder beschikken de Note telefoons altijd over een zogenaamde S-Pen, een klein pennetje die in de toestel te vinden is welke geschikt is om de telefoon te bedienen. Ook is het mogelijk om (aan)tekeningen te maken met de pen.

Wat de Galaxy Note 7 design betreft is er vooralsnog weinig bekend. Uit hardnekkige geruchten blijkt wel dat de Note 7 scherm afgebogen zal zijn, hetzelfde als de Edge smartphones van Samsung. Wij verwachten dat de Note  7 een grotere versie zal zijn van de Edge 7 met een aantal nieuwe designelementen.

Note 7 aanbieding

Samsung Galaxy Note 7 features en eigenschappen

Tot zover is er nog vrij weinig bekend over de eigenschappen van de Samsung Galaxy Note 7. Op basis van de huidige ontwikkelingen en de eerdere ontwikkelingen van de Note series kunnen we echter wel anticiperen op een aantal eigenschappen.

We verwachten dat de Samsung Galaxy Note 7 zal beschikken over een 5,8 inch Super AMOLED scherm, met een resolutie van 1440 x 2560 QHD. Wat de processor betreft verwachten we een Snapdragon 823 SoC met een quad-core CPU en 6GB aan RAM geheugen. De kans is groot dat we dezelfde camera zullen terug zien als die van de Galaxy S7, namelijk een 12MP camera. En wat uiteraard niet mag missen is de S Pen die we bij alle eerdere Note phablets hebben gezien.

Onze verwachte specs voor de Note 7 op een rij:

 • 5,8 inch Super AMOLED scherm
 • 1440 x 2560 QHD resolutie
 • Snapdragon 823 SoC
 • 12MP camera (achterkant
 • 12MP selfie camera
 • Verkrijgbaar met verschillende opslagruimtes
 • Note 7 zal draaien op Android Marshmallow
 • 4500 mAh batterij

Al het bovenstaande zijn onze eigen speculaties op basis van de huidige smartphone markt en eigenschappen van eerdere Note phablets. Neem het ons dus niet kwalijk als de Note 7 over totaal andere specs zal beschikken zodra deze uit komt.

Wanneer de phablet gelanceerd wordt, plaatsen wij op deze pagina de scherpste en goedkoopste Samsung Galaxy Note 7 abonnementen en aanbiedingen. Hou de pagina dus in de gaten!

Reacties

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief, en ontvang de scherpste en goedkoopste mobiele aanbiedingen & de laatste telecomnieuws.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!

App reviews
Monument Valley: game review
Monument Valley: game review

Platform: iOS, Android

Prijs: €3,59

Lees onze review
Top tien telefoons
Samsung Galaxy S7
Vergelijk prijzen
10
Samsung Galaxy S6
Vergelijk prijzen
iPhone 6
Vergelijk prijzen
9,5
iPhone 6 Plus
Vergelijk prijzen
9,2
Samsung Galaxy S5
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Note 4
Vergelijk prijzen
8,6
iPhone 5s
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Alpha
Vergelijk prijzen
7,5
Nokia Lumia 930
Vergelijk prijzen
8,4
Samsung Galaxy A7
Vergelijk prijzen
8
Laatste nieuws

Samsung Galaxy S21: een goed begin van 2021

Hoe laad je jouw telefoon het beste op?

Waar let je op bij een reparatiewinkel?

eSim, de simkaart van de toekomst?

Hoeveel opslaggeheugen heeft mijn smartphone nodig?

Sim-only

Bekijk en vergelijk de scherpste en goedkoopste SIM Only aanbiedingen »