iPhone 7 Plus

Apple’s nieuwste super-smartphone zal in september onthuld worden.

Als eerst op de hoogte worden gesteld over de iPhone 7 Plus? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief hieronder. Zodra de telefoon uitkomt, versturen wij een mail met de iPhone 7 Plus abonnementen, aanbiedingen & prijzen.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!
verwacht:
20 september
2016
iPhone 7 Plus abonnement aanbieding

 

iPhone 7 Plus release

De nieuwe iPhone’s worden elk jaar in september tijdens een Apple event geïntroduceerd. De onthullingen van de nieuwe iPhone’s zijn tot nu toe de grootste spektakels geweest in de smartphone wereld. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat er een enorme geruchtenmolen is omtrent de komst van de iPhone 7 Plus.

Vooralsnog is er weinig bekend over de eigenschappen en functionaliteiten van de iPhone 7 Plus. Wat wel zeker is, gezien Apple’s jaarlijkse onthullings-ritueel, is dat de release van de iPhone 7 Plus plaats zal vinden in september 2016. We verwachten dat de iPhone 7 Plus begin oktober in de schappen zal liggen.

iPhone 7 Plus abonnementen, aanbiedingen & prijzen

Over het algemeen zijn de nieuwste iPhone’s de duurste telefoon binnen de smartphonemarkt. De duurdere van de twee opkomende telefoons zal de iPhone 7 Plus zijn, gezien deze over meer eigenschappen en betere hardware beschikt. We verwachten dat Apple de volgende losse toestelprijzen zal hanteren voor de iPhone 7 Plus:

 • iPhone 7 Plus 16GB: € 859,-
 • iPhone 7 Plus 64GB: € 969,-
 • iPhone 7 Plus 128GB: € 1079,-

De bovenstaande prijzen zijn onze verwachtingen op basis van de prijzenpatroon van de iPhone Plus series.

De abonnementsprijzen van de iPhone 7 Plus liggen ook vaak aan de duurdere kant. Onze verwachting is dat de iPhone 7 Plus gratis is bij een abonnement van circa € 60,- per maand. Zodra de telefoon uitkomt plaatsen wij op deze pagina de goedkoopste iPhone 7 Plus abonnementen. Van tijd tot tijd plaatsen wij ook de scherpste en goedkoopste iPhone 7 Plus aanbiedingen.

Met een 1 jaar abonnement zal de iPhone 7 Plus uiteraard wat duurder zijn.

 • iPhone 7 Plus + Vodafone abonnement: Onbekend
 • iPhone 7 Plus + T-Mobile abonnement: Onbekend
 • iPhone 7 Plus  + Tele2 abonnement: Onbekend
 • iPhone 7 Plus + Telfort abonnement: Onbekend
 • iPhone 7 Plus + KPN abonnement: Onbekend

 

iPhone 7 Plus design

Tot zover dekken de meeste designgeruchten het ontwerp van de iPhone 7 en niet zozeer de iPhone 7 Plus. Dit is ook vrij logisch, gezien de twee toestellen hoogstwaarschijnlijk exact hetzelfde op elkaar zullen lijken, afgezien van de afmetingen. Dit houdt in dat je kan verwachten dat de iPhone 7 Plus nog dunner zal zijn dan zijn voorganger, zo dun dat zelfs de koptelefoon aansluiting mogelijk zal verdwijnen. Volgens eerdere geruchten zouden de nieuwe koptelefoons van de iPhone 7 Plus geconnect moeten worden via de Lightning Port.

Eerder werd er online een blueprint gelekt van de iPhone 7 Plus. Hierop is de bezel van de telefoon niet te zien. Is het mogelijk dat we voor het eerst een iPhone zullen zien zonder bezel? Only time will tell.

iPhone 7 Plus design

 

Verder is het vooralsnog onduidelijk hoe de nieuwe smartphone van Apple eruit zal komen te zien. Gezien Apple het minder goed doet kwa sales verwachten we wel een totaal nieuw ontwerp, gezien Apple de afgelopen jaren weinig innovatie gebracht heeft wat de iPhone design betreft. Het kan zijn dat de prijzen en abonnementen van de iPhone 7 Plus wat hoger zullen liggen hierdoor.

iPhone 7 Plus features en eigenschappen

Zoals eerder vermeld is het mogelijk dat de iPhone 7 Plus niet meer zal beschikken over de 3,5MM koptelefoon aansluiting die we al jarenlang gewend zijn van Apple. Dit heeft mogelijk te maken met de overname van Beats, en het feit dat Apple de Beats koptelefoons meer zou willen pushen naar de consumenten toe. We twijfelen hier echter aan gezien de 3,5MM een standaard is voor alle hedendaagse koptelefoonaansluitingen.

Verder wordt er gespeculeerd dat de iPhone 7 Plus zal beschikken over een dual-lens camera, een flinke upgrade wat de fotokwaliteit betreft. Ook wordt er gespeculeerd dat de iPhone 7 Plus, net als vele andere hedendaagse smartphones, waterbestendig zal zijn.

Een andere eigenschap waar vele smartphone gebruikers op staan te wachten is stereo sound. Vooralsnog hebben smartphone fabriekanten weinig aandacht geschonken aan geluidskwaliteit van de smartphone speakers. Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe smartphone van Apple over meerdere speakers zal beschikken in plaats van slechts één.

Onze verwachte specs en eigenschappen (en wat we graag zouden willen zien!) voor de iPhone 7 Plus op een rij:

 • iPhone 7 Plus introductieprijs van circa € 859,- (goedkoopste variant)
 • Verbeterde vorm van 3D Touch
 • qHD Display
 • 16MP selfie camera
 • Dual-lens camera aan de achterkant
 • Stereo sound
 • Géén 16GB versie meer

Zodra de telefoon in de winkelschappen ligt, plaatsen wij op deze pagina de goedkoopste iPhone 7 Plus abonnementen en aanbiedingen. Ook zal het mogelijk zijn om de iPhone 7 Plus abonnementen te vergelijken. Hou de pagina in de gaten!

iPhone 7 Plus concepten

iPhone 7 Plus concept

 

iPhone 7 Plus Concept 2

 

iPhone 7 Concept 3

Reacties

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief, en ontvang de scherpste en goedkoopste mobiele aanbiedingen & de laatste telecomnieuws.

Actie: elke 1000ste inschrijver ontvangt een tablet!

App reviews
Monument Valley: game review
Monument Valley: game review

Platform: iOS, Android

Prijs: €3,59

Lees onze review
Top tien telefoons
Samsung Galaxy S7
Vergelijk prijzen
10
Samsung Galaxy S6
Vergelijk prijzen
iPhone 6
Vergelijk prijzen
9,5
iPhone 6 Plus
Vergelijk prijzen
9,2
Samsung Galaxy S5
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Note 4
Vergelijk prijzen
8,6
iPhone 5s
Vergelijk prijzen
9
Samsung Galaxy Alpha
Vergelijk prijzen
7,5
Nokia Lumia 930
Vergelijk prijzen
8,4
Samsung Galaxy A7
Vergelijk prijzen
8
Laatste nieuws

Samsung Galaxy S21: een goed begin van 2021

Hoe laad je jouw telefoon het beste op?

Waar let je op bij een reparatiewinkel?

eSim, de simkaart van de toekomst?

Hoeveel opslaggeheugen heeft mijn smartphone nodig?

Sim-only

Bekijk en vergelijk de scherpste en goedkoopste SIM Only aanbiedingen »